Dangerous Lihs Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Čau. Kāds nezin normālu vietu kur pa vasaru ņemtu nepilgadīgos? Rokas neaug no dirsas, varu darīt +/- visu. Alga arī var būt ktvai 100ls, ja nav jāšancē visu dienu kā melnajam. Edited April 21, 2013 by Dangerous Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 vai tad VNA skoļņikiem pa vasaru nepiedāvāja kkādus variantus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 vai tad VNA skoļņikiem pa vasaru nepiedāvāja kkādus variantus? Cik noprotu, vairs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 braukt pa visu Latviju arī vari? Ja nu kāds tev varēs palīdzēt, tad tikai tad, kad pateiksi, kurā Latvijas stūrī esi gatavs darboties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 (edited) braukt pa visu Latviju arī vari? Ja nu kāds tev varēs palīdzēt, tad tikai tad, kad pateiksi, kurā Latvijas stūrī esi gatavs darboties. Esmu no Rīgas, varu arī braukāt pa visu Latviju, ja tas ir tā vērts, bet uz Daugavpili ravēt dobes jau gan nebraukšu,bet, piemēram, ja ir dzīvošana uz vietas un normāls atalgojums, kapēc gan nē. Pēc idejas varētu arī padarboties ārpus LV, ja ir kāds piedāvājums/iespēja. Ā, 17 gadi man. Edited April 21, 2013 by Dangerous Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Kad man bija 15-17 liku ssā sludinājumu, sakarīgs teksts, un katru vasaru man bija darbs, un tīri normāls atalgojums, ņemot vērā. ka bija daudzmaz saldie laiki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Es darīju tieši tāpat kā Noyd. Liku sludinājumus - piedāvājot vecākiem cilvēkiem sacirst,sakrāmēt malku, izrakt dobes vai ko citu, nu karoč visu ko mājās vajag. bet tev laikam atkrīt ja jau no Rīgas ( es dzīvoju tolaik mazā Kurzemes pilsētā Kuldīgā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now