Slāpeklis!* Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 http://www.legion-recrute.com/en/ Sveiki. Vēlējos jūsu viedokli, varbūt kāds vairāk vai mazāk zin, vai ir vēl jēga doties uz turieni, cik dzirdēju lēnām viss ejot uz burbuli tur. Un varbūt pat, kāds tur ir bijis, un padalīties ar savu pieredzi. Man ir pazīstamie kuri ir bijuši tur, viens vēl ir tur. Kā lai saka, par naudu nesūdzējās, bet izturībai tur ir jābūt, ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Cik nopratu ja neesi disciplinēts tad Tev tur labāk nebraukt, jo dabūsi tualetes tīrīt ar zobu birstēm etc.. Mani tas neskar, esmu disciplinēts, fiziski sagatavots, ar armijas visiem prijomiem jau daudz maz esmu saskāries, takā aizrauj tā lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ja tu tiešām esi tāds fanāts lai ietu uz turieni, tad gl. Manuprāt franču leģions ir labākā armijas struktūrvienība kāda ir, bet nu kas tur tagad notiek, neesmu lietas kursā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ja tu sūda cs forumā jautā tādus jautājumus, tad ko tu tur taisies darīt? Tur ir jāgrib braukt, nevis jādomā par to... Ja neesi drošs par izvēli, tad podus birstēt vari arī mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ja jau te (gaminig forumā!) diskutē par mīlestību un tā, tad kāda vaina šim topikam? Tāpatās visiem sen jau ir skaidrs, ka SPAM subforumā reti kad tiek kaut kas par gamingu iedirsts, bet gan tiek celtas gaisā visādas aktuālas un nepārāk intresantas un aktuālas tēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ja tu bazaru par mīlestību salīdzini ar franču leģionu, tad tu vari salīdzināt sevi ar normālu cilvēku. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) gan fraņču leģions, gan mīlestība, gan totalizātori - un tas tikai vienkopus ir pieejams gignā. Edited April 18, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Murdziņ, tu to franču legionu pielīdzini Gūdija sausajam likumam.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Cik zinu, tad no Valkas viens čalis tur dienē. Vismaz pirms kāda laika bija leģionā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Cik zinu, tad no Valkas viens čalis tur dienē. Vismaz pirms kāda laika bija leģionā. Un vēl joprojām dienē. Bullis laikam bija iesauka viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Prieškam tu taisi forumu, ja tu esi labāk informēts kas tur notiek nekā jebkurš šeit? Un vēl joprojām dienē. Bullis laikam bija iesauka viņam. Mājās! Šobrīd tur no Valkas ir tikai Ervīns un Arturs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Lab lab, es gribēju uzzināt vēl kautko par ko varbūt neesmu informēts Un mazliet, gribējās, apskatīties, cik būs to degradējošos negatīvo postu, ar visādiem uzdirsieniem. P.s. Vakar bulli satiku un šoferēju viņam, tātad viss ir key Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Jā, es Ervīnu domāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 + būs tāds, ka tu varēsi sākt nēsāt bereti un neizskatīties pēc idiota, jo tikai īstākie no vīriem var nēsāt beretes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Nu hūjzin, izskatās grūti. Noskatijos šito: http://www.youtube.com/watch?v=M32WoCBlW_A Daudzi mēnesi nevar izvilkt. Edited April 22, 2013 by Kilgors Trauts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Jā, pirmie mēneši arī parāda vai esi gatavs tam visam. Vakar noskatījos šo: http://rutube.ru/video/5a33f8bfecb5b9cd16895a105c7c3cff/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now