Invincible Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Kaa vai kur uz windows 7 es vareetu atrast lai man paraada pilniigi visus video failus kas ir datoraa? karoch meitene ir sasleepusi video, baigi teica man ka baigi dziljaas mapees, bet palubomu hidden folderus nav taisiijusi... paliidziet atrast, varbuut arii jums kaadu labuminju te ielikshu :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ekhmmm... Search, *.avi/*.mkv Un tādi cilvēki lieto datorus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 Ekhmmm... Search, *.avi/*.mkv Un tādi cilvēki lieto datorus.... bljaa es shitaa meegjinaaju bet neuzraadiija neko man... tas noziimee ka ir hidden folderos tomeer sabaaxti tie video? karoche viss bumbaas atradu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD varat sleegt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lohs 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 dafuq, kāpēc IPB bugots? nemāk sadalīt pa rindiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Tagad tavs pienākums kā šī foruma memberim ir parādīt tos video. Ceru uz plikiem tavas meitenes pupiem. Aiziet. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ja nē, Igors aizbrauks uz Roju un izskaldīs Tev zobus, un atņems visu naudu, ar kuru Tu te nesen lielijies, ka kontā tur daudz nulles esot! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 RAPE RAPE RAPE RAPE!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts