Jump to content
GIGN Forum

Microsoft Front Page

Recommended Posts

Kaads luudzu vareetu pateikt kur vareetu nokachaat Microsoft Frontpage? Zinu ka DC ++ Var , bet tur nav tadu patstaaviigu useru , kas seedeetu tik ilgi DC ++ un atljautu man novilkt visu frontpage.... Taa nu mekleeju googlee (juusu sauktajaa labaakajaa draugaa) bet tur izmeta linkus ar download.com kur bija tikai papildversijas! Varbuut kaads zin kur nokachaat vinu? Un vai Frontpage ir taa labaakaa programma ar kuru veidot maajas lapu?

Paldies jau ieprieksh! rolleyes.gif

Norkizz a kapee visam uzreiz jaabut saistiitam ar cs? un kapee tu domaa ka cs nevar buut saistiits ar frontpage?? ja nu vinsh taisa savam CS serverim home page?!! dry.gif

es saubos vai kas labs no frontpage var sanakt. Ja kadam ir kaukas sanacis ta iedo link un es novertesu ka ir sanacis

fp apgraiziitaa versija naak liidz offisam (2000 bija, XP arii man liekas). instaleejot ofisu, jaanoraada lai liek visu un buus. veel fp paardevaas atsevishkjos fp diskos. tipa ar k-kaadiem addoniem

Taa gan bija... Tad vel nifiga nerubiju no Dreamweaver , un nezinu vai rubiju ko aizvien..... Un ieteiktu iechekot norkizz lapu! Butu vismaz kluseejis..... Pats uztaisiijis lapu ar vis elementaaraako progu Web Page Maker .... Njaa biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...