Mr.SliDerS Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Esi cienīgs KK (Kreis Krasts) mūzikas klausītaijs! Nospied uz Lildienu olas, ar KK (Kreisasis Krasts) zīmoga "Man patīk" Paldies ja esi atbalstītājs! http://dra.lv/gKSgaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liittle Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nospied uz Lildienu olas, ar KK (Kreisasis Krasts) zīmoga "Man patīk" Paldies ja esi atbalstītājs! http://dra.lv/gKSgaa Darīts.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 (edited) Tā vien šķiet, ka katrs trešais topics ir par, nobalso lūdzu, vai tamlīdzīgi.... Kāds jau minēja kādā topikā, ka varētu aizliegt veidot jaunu topiku tiem kam nav vismaz sakrāti 50 posti! PS. Kā arī nenospiedu "man patīk" Edited March 25, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liittle Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Tā vien šķiet, ka katrs trešais topics ir par. Nobalso lūdzu, vai tamlīdzīgi.... Kāds jau minēja kādā topikā, ka varētu aizliegt veidot jaunu topiku tiem kam nav vismaz sakrāti 50 posti! PS. Kā arī nenospiedu "man patīk" Pilnīgi piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Pilnīgi piekrītu. tu varētu ielīst kādā stūrī un klusi nomirt... zajebal jau tavs bezjēdzīgais spams!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 tu varētu ielīst kādā stūrī un klusi nomirt... zajebal jau tavs bezjēdzīgais spams!!! TEv dirsu ples ? Es atkal nesaprotu tadus jefinus ka tu , kas piepisas citiem. Ja vins grib ,lai vins raksta un atbild da uz jeb ko un ka vins grib. Ta jau vairs nav tava problema. Ja kadam , kas atbild pa foruma nepatiks vinu noblokes vai bridinajumi iedos. Un padoma ko raksti pamulki , visu parak nopietni nem galva ta vismaz izskatas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Nezinu vai šī ir īstā vieta, kur publicēt šāda veida topikus, bet anyway, uzspiedu - GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now