hikkii Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Kādēļ uz csdm.gign.lv visu laiku ir headshot mode? Nesaku, ka man nepatīk, bet neizskatās, ka tas palīdzētu gign csdm serverim. Reti kad tas ir pilns. gign bija arī nu jau retais 1.6 csdm serveris, kur ir bruņas, nav ffa, ir 19+ sloti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Tādēļ, ka viņš nav noņemts. Labi, lai jau nebūtu tik stulba atbilde, teikšu Tev, ka par to jau tika runāts, laboju, ar nelielām pauzēm tiek. Galā secināja, ka vajadzētu noņemt, bet atbildīgās personas to vēl nav izdarījušas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 Galā secināja, ka vajadzētu noņemt, bet atbildīgās personas to vēl nav izdarījušas. Atbildīgās personas par to vispār ir informētas? Tam vajadzētu aizņemt tikai 1 minūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Atbildigas personas ir par sho informetas ! Es ceru, ka shis ari nepaies garam un HS mode tiks nonemt, jo vins tiesham serveri tikai kaite, ne kada veida nepalidz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 ka jūs visi varētu iet dirst vienreiz... kad nebija HS tad bija slikti, kad ir HS, tad atkal slikti... DAVAI KA BEIDZOT IZLEMJAT KO VAJAG. nākamos labojumus es veikšu serverī tad, ja būs savākti vismaz 50 cilvēku paraksti p.s. uzliku, ka HS mode by default ir off Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts