babydoll Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 es par, jo vēlos vakaros ļoti bieži ir online kad vajag tautu noturēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 (edited) Kristiine visu laiku liks dd2,nuke,inf,aztec ... Mapciklaa citas mapes nemaz nepalaidisies, ja kristinei bus votemap...Pa naktim tas jau nav slikti, bet vai citaa laikaa tas ir vajadziigs lemiet pashi... Banus liek vinsh pa labi pa kreisi un sudzibas ir daudz, bet nu pujka censhas... Puse jau no uzliektiem baniem noteikti nemaz sheit nav ienakushi sudzibu uzraxtijushi... Ja lielākā daļa nobalso par tad tā arī vajaga būt. Viņš vismaz nagļakā neliks nextmap ko pats vēlas kā Tu to bieži vien mēdz darīt - Rats/assault. Man nekas nav pret tām mapēm, bet tikai tad kad ir full serveris un caur votemap.. Vakar speleju, jaa , skatos ienak serveri admins KRISTIINE ! Pirmais ko no speciem dara - slapo random chaljus ... no offence - WTF ? ludzam mapes mainju, bet atbildes nekadas. Tgd redzu kapec. Varetu iedot REC uz xvotemap, bet LIELU MINUSU xslap flagam ! Cheers Varbūt tādēļ, ka veči nepilda misiju? Varbūt tādēļ, lai pamudinātu kko darīt nevis krisīt līdz raunda beigām? Nejau aiz gara laika viņš ņem un slapo viņus.. Edited March 21, 2013 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Vakar speleju, jaa , skatos ienak serveri admins KRISTIINE ! Pirmais ko no speciem dara - slapo random chaljus ... no offence - WTF ? ludzam mapes mainju, bet atbildes nekadas. Tgd redzu kapec. Varetu iedot REC uz xvotemap, bet LIELU MINUSU xslap flagam ! Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 (edited) Vakar speleju, jaa , skatos ienak serveri admins KRISTIINE ! Pirmais ko no speciem dara - slapo random chaljus ... no offence - WTF ? ludzam mapes mainju, bet atbildes nekadas. Tgd redzu kapec. Varetu iedot REC uz xvotemap, bet LIELU MINUSU xslap flagam ! Cheers Tu domā, tad kad es slapoju tomy? randomā ar paslapoju pazīstamos keksus un viņiem pret to nav nekādu iebildumu! Kur ir sūdzību sadaļā kāda sūdzība no cilvēkiem, par to, ka es nemāku izmantot xslap? lielākoties tiek mazliet paslapoti pazīstamie, bez nekāda naida, tas ir 4fun.. Un nenoliegšu arī tie, kas raunda sākumā velkās pa priekshu ar lielajiem ieročiem(takā tizleņi) un tai skaitā arī bloķētāji un tīmflasheri vai arī tie, kas nemāk staigāt Edited March 21, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Tu biji specos, piemineji to ? Tu pat nespeleji, vnk sedeji specos un slapoji "sev paziistamos". VIRTUAL FRIENDS ? Cilvekiem no malas tas skjiet nedaudz mulkjigi pat ja Tev tas ir FUN. Tas liecina par serveri. Zel, ka man nebija niks pagarinats, palidinatu Tevi uz paris stundam, lai ej izguli dzerumu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Tu biji specos, piemineji to ? Tu pat nespeleji, vnk sedeji specos un slapoji "sev paziistamos". VIRTUAL FRIENDS ? Cilvekiem no malas tas skjiet nedaudz mulkjigi pat ja Tev tas ir FUN. Tas liecina par serveri. Zel, ka man nebija niks pagarinats, palidinatu Tevi uz paris stundam, lai ej izguli dzerumu ! Es iegāju uz īsu brīdi caur laptopu paskatīties, kas tur notiek, jā mazliet paslapoju! UN? Tu runā tā it kā tu būtu ticis slapots Cilvēkus no malas tas neietekmē! iedzer nomierinošas tabletes! Ja nemaldos tika slapots viens cilvēks, ar kuru privātajā bazarējām! Nevienu citu neaiztiku! Edited March 22, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Es iegāju uz īsu brīdi caur laptopu paskatīties, kas tur notiek, jā mazliet paslapoju! UN? Tu runā tā it kā tu būtu ticis slapots Cilvēkus no malas tas neietekmē! iedzer nomierinošas tabletes! Ja nemaldos tika slapots viens cilvēks, ar kuru privātajā bazarējām! Nevienu citu neaiztiku! Bija arii citi. Privataja bazarejam un sedejam specos ja ? Hmm... monitoring ? Nebija gadijuma TOMY kursh peeksnji saka ownot un visu zinaja ? Edited March 22, 2013 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Bija arii citi. Privataja bazarejam un sedejam specos ja ? Hmm... monitoring ? Nebija gadijuma TOMY kursh peeksnji saka ownot un visu zinaja ? :D:D Tu esi smieklīgs es neesmu no tiem daunjiem, kursh monitoringo! Mees runaajaam savu shitu! btw vinsh vienmēr owno! Edited March 22, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Bija arii citi. Privataja bazarejam un sedejam specos ja ? Hmm... monitoring ? Nebija gadijuma TOMY kursh peeksnji saka ownot un visu zinaja ? Nu jau Tu vecais uzrakstīji pilnīgu sviestu. Par slapošanu, jā, viņš mēdz mani slapot, bet tas ir cits stāsts, man tas netraucē un es par to neko nesaku, jo tas netiek darīts atbildīgos momentos, kā piemēram c4 atdefošana. Un nē, ar monitoringu tam nav nekāda sakara, caur adminčatu notiek pavisam kas cits, savs bazars, neko priekšā man nesaka, vari būt drošs, es pats zinu kur jūs sēžat! Un jā, Tev ir visas iespējas uztaisīt "reportu" un pēc tam skatīties ja nu gadījumā. btw vinsh vienmēr owno! Paldies. <c> 1wish tOMY Edited March 22, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Es likšu to, ko tauta prasīs, nevis, kas pašam ienāks prātā! Tā manuprāt ir pareizāk! Nūuu, banu ir 10x vairāk nekā sūdzību! You made a joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Viens pa meitu, otrs par kleitu Pie lietas: brahhh neitrals LAVRx REC un -1 par xslap Pauly manis pēc un -1 par xslap Creative vienkarsi posts GoodMen ANTI Babydoll REC linkin REC un -1 par xslap Punk REC un -1 par xslap P.S. Kristine - acimredzami norade ka xslap tiek lieki izmantots. Neskatoties uz to ka slapo "savejos" tas samazina tavu ka admina un servera kredibilitati. Edited March 22, 2013 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 punk, nevis redz , bet neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Pauly ANTI un -1 par xslap Protams, ja būtu pārliecība par to, ka ar votemap nebūs tāpat kā ar slap, tad manis pēc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Kristiine xslap izmanto savtīgām vajadzībām nerēķinoties ne ar vienu, lūdzu nemēģināt izdomāt kautkādas atmaskas, tāpēc uzskatu, ka šo flagu vajadzētu viņam noņemt. Kas attiecas uz votemap, tad to jau var iedot, jo tiešām ir brīži, kad nav cilvēku serverī dēļ tā, ka ir nedef mape, kā arī pubā jau spēlē vieni un tie paši purni, kuri vienmēr brēc pēc defiem, un cs jau vairs nav nekāda svaigākā spēle, kuru gribētu spēlēt aizvien vairāk cilvēku. Mani vēl uzjautrina, kā Kristiine zīmejas par to, cik daudz banu ir uzlicis un cik liels online time, bet par to jau ir cits stāsts. Edited March 22, 2013 by R._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Varbūt vēl kādam ir kaut kas sakāms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Man liekās viena flaga pieprasījumam ir pateikts jau vairāk kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dior Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 linkin помнится как лет 5 назад ты меня слапил когда я дефьюзил. А теперь что совесть проснулась?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 linkin помнится как лет 5 назад ты меня слапил когда я дефьюзил. А теперь что совесть проснулась?? Pieradijumus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Ja jau nemāk izmantot xslap, tad kādēļ domāt, ka mācēs izmantot xvotemap? Komentējot par tekstu "ja jau ļaudis sabalsoja dd2, inf, nuke vai mill, tad viņi gribēja voti un vote ir vietā" - 90% gadījumu tiks sabalsota DEF karte, ja oriģinālā karte ir piemēram odigy, dd1 vai havana. Ir tik daudz retardētu spēlētāju, kuriem viss, izņemot minētās infnukedd2mill, ir sūds. Protams, vēlos vakaros un naktīs ir jāliek DEF vai mazākas kartes, bet esmu pārliecināts, ka dienas vidū arī attiecīgās kartes tiks liktas. Edited March 24, 2013 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Ja jau nemāk izmantot xslap, tad kādēļ domāt, ka mācēs izmantot xvotemap? Komentējot par tekstu "ja jau ļaudis sabalsoja dd2, inf, nuke vai mill, tad viņi gribēja voti un vote ir vietā" - 90% gadījumu tiks sabalsota DEF karte, ja oriģinālā karte ir piemēram odigy, dd1 vai havana. Ir tik daudz retardētu spēlētāju, kuriem viss, izņemot minētās infnukedd2mill, ir sūds. Protams, vēlos vakaros un naktīs ir jāliek DEF vai mazākas kartes, bet esmu pārliecināts, ka dienas vidū arī attiecīgās kartes tiks liktas. labi, ka tu mums visu māki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Labi gan. Un ja tev nedod to flagu, tad varbūt neatbildi tik izmisīgi uz katru postu, nepārdzīvo, viss būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Labi gan. Un ja tev nedod to flagu, tad varbūt neatbildi tik izmisīgi uz katru postu, nepārdzīvo, viss būs labi. nu kamon ja nedod, tad taa arii, lai konkreeti pasaka un taisa topiku ciet, buushu tikpat laimiigs, cik tagad, jo man no taa sliktaak nepaliks Edited March 24, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Es jau nesaku ANTI, tikai paužu savas ekstrasvarīgākāsnoderīgās domas. Jāatzīst, ka bieži redzēt tevi vienīgo onlainā, piemēram vēlās stundās, tā kā varētu mēģināt to flagu iedalīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Vai maz kāds pa naktīm uz gign spēlē? Jo cik esmu skatijies, vai pats iegājis pēc 12 naktī, tad serverī ir pilnīgs tukšums. ja serveri ir admins kas dara savu darbu tad serveris ir pilns pat lidz 4 ritaa, cik es esmu spelejis, un tauta ir tik ilgi kamer man apnik un eju gulet:) ja jau kristine tik aktivi spele vakaros tad votemap ir LJOTI nepiecieshams, pec pieredzes, augstak stavoshajiem vajadzetu but aktivakiem tiesibu apgraizishanaa, jo ja ko salaidis deli tad vajag atnjemt tiesibas lai ir maciba nevis ka parasti tad forumaa velk 5 meneshus un tapat nekas nenotiek par votemap rec, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Man patīk palasīt citu viedokļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts