brahhh Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Hey! Vai kāds nezin, kur iespējams pēc darba aiziet bumbu padzenāt? neko pro līmenī, bet vienkārši pēc darba paskaraidīt bumbu padzenāt. Vai kāds kkur iet vai moš zin kko? Rīgā. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 vajag precizeet galda vai zaales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 ''pēc darba paskraidīt bumbu padzenāt'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ārā/iekšā? cik zinu tad Rīgā visi laukumi/halles ir līdz vājprātam noslogoti. Vienīgais realais variants būtu pievienoties kādai Rīgas 2.līgas (amatieru) komandai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 nu diži ārā salt man negribētos. auksts dikti, bet iekšā, un ne uz koka grīdas ieteicams, bet nu uz mākslīgā zālāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 daudzas skolas ir iespejams noiiret zales, savac čaļus, sametat naudu un padzenajat bumbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 tur jau tā lieta, ka visi darba buki reāli ir basketbola fani, nav jau īsti daudz purnu, ko aicināt.. tāpēc meklēju, moš kāds jau kaut kur spēlē un var ieteikt, kur, lai pievienojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Personīgi es esmu spēlējis uz mākslīgā seguma iekšā tikai Olimpiskajā, citu vietu es nervaru iedomāties. Neesmu rīdzinieks, tāpēc vairāk palīdzēt nevarēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 karoče ja tu atrod labu vietu par saprātīgu cenu, varētu uzspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now