rhrds Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Tātad man ir 130 .ogg formāta faili kuri jāparveido uz mp3, pēc 5 lejuplādētām programmām, kura katru failu konvertē atsevišķi un viņš visu laiku ir manuāli jāmaina, vēlme vilkt visus konverterus pēc kārtas pārgāja. Ticu, ka kādam no gign ir zināms kāds sakarīgs un bezmaksas audio konventeris, kas uzreiz pārkonvertē visus failus. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Tātad man ir 130 .ogg formāta faili kuri jāparveido uz mp3, pēc 5 lejuplādētām programmām, kura katru failu konvertē atsevišķi un viņš visu laiku ir manuāli jāmaina, vēlme vilkt visus konverterus pēc kārtas pārgāja. Ticu, ka kādam no gign ir zināms kāds sakarīgs un bezmaksas audio konventeris, kas uzreiz pārkonvertē visus failus. Paldies Rutracker.org - te ir vairāk konvertoru nekā saprašanas. Bet nopietni - nemāki zagt - pērc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Es nezogu, es jautāju pēc kāda konvertora pēc pieredzes, nevis pēc kreka, keja utt. Iemetīšu aci. Edited March 3, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now