Cauzey Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Hey, parcik trade topikā nav diezko liela aktivitāte, domāju uzrakstīt, šeit, kā arī tajā topikā netika teikts, ka atsevišķu postu veidot nedrīkst. Tātad - Pārdodu Strange Scattergun, Strange Pistol un Strange Bat visus 3 pa 3ref. Steam - Cauzey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nedomāju, ka tā ir laba ideja veidot atseviskus trade topikus. Ja kāds būs ieinteresēts gan jau apskatīsies tur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Daļēji nevar nepiekrist, bet es tomēr pārdodu komplektu, lai jau paliek. Varat pat taisīt TC. Ak un jā Par Trade topiku, pēdējais posts tur pieder man, ja es iepostošu vēlreiz, ir iespēja ka saņemšu Warn par DP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Kādēļ lai priekš tādiem sūdiem taisītu atsevišķu topiku, ja to visu var daudz ērtāk gan pārdot, gan nopirkt tf2 trade saitos? Nav tak unusuals 1 no 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts