ziiljuks Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 (edited) labdien!! esmu izveidojis php tipa mājaslapu un vēlos viņā integrēt SMS sistēmu! vai ir kāds kurš varētu kautko ieteikt, no pieredzes? Edited March 2, 2013 by ziiljuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 kāds tev links uz tavu php mājas lapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Man jau šķiet, ka šie - http://www.suncore.lv/lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziiljuks Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 kāds tev links uz tavu php mājas lapu? localhost, draugu saziņas portāls Man jau šķiet, ka šie - http://www.suncore.lv/lv/ tev šķiet? vai tev ir zināms kāds ir laika intervāls starp nopelnītās naudas pārskaitīšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Ja vien pats neesi spējīgs izveidot sms scriptus, tad www.suncore.lv Naudu pārskaita pēc attiecīgās formulas. Ja līdz mēneša 10.datumam summa ir virs 10ls, tad tiek automātiski izmaksāts no 10. - 15.datumam. Ja nav, tad gaidi nākošo mēnesi. Protams, var tikt arī pie ātrākām izmaksām, bet tad tur ir komisijas maksa. edit: Ir jau arī Airtel, bet kā zināms.. zem tā ir Artūrs T. un tāpēc neieteiktu lietot viņu pakalpojumus. Tad vēl LHC, bet par viņiem neko sīkāk nezināšu... Kaut ko jau zinu, bet labāk paklusēšu. Edited March 3, 2013 by kept 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ņem suncore. Pazīstu īpašnieku, sakarīgs čalis. Un ar naudām arī nekāda problēma nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 suncore glorijs ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savejais Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 suncore jaanis labakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now