LAVRx Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Problēma nav liela, bet kaitinoša. Kr4 man steam uzlikts startupā un auto login notiek. Man vajag saitu kur man prasa steam PW, bet es viņu nahuj nezinu, jo divus gadus neesmu lietojis. Kr4 pieļauju, ka man tagad jāraksta uz steam support lai man tur maina paroli utt, bet vai nav vieglāka ceļa un tipa uz meilu atsūta jaunu paroli un es viņu nomainu? huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Vari uz meilu aizsūtīt forget password un pēc tam nomainīt.. btw, nevienā saitā it kā nevajag vadīt steama paroli Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 (edited) Nav skaidrs, ko Tu īsti prasi. Nevari atrast, kur tieši ir "forgot password" ? Vai nevari uzlikt lai atsūta jauno paroli, jo loginu arī esi aizmirsis? Vai vienkārši gribi uzzināt savu paroli, bet nemāki izlogoties no steam, lai tiktu pie "forgot password" ? Steam tabs -> change user Edited March 2, 2013 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 KR4 brālis pālis - viss bumbās Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts