Jump to content
GIGN Forum

Uzmanību!


MrEnergy
 Share

Recommended Posts

logo-europe.png

Sveicināti lietotāji!

Vēlos iepazīstināt jūs ar jaunu spēli - http://vnations.net

Tā ir Pārlūka Bāzēta Sociālās Stratēģijas Spēle. Spēlē kopumā ir vairāk kā 60 valstis, kurā tu vari būt savas Virtuālās Valsts iedzīvotājs. Spēlē ir arī Latvija.

  • Kļūsti par daļu no plaukstošas, spēlētāju balstītas ekonomikas! Visas preces ražo citi spēlētāji, un pilsoņiem ir iespēja strādāt katru dienu. Uzņēmēji var atvērt kompānijas vairākās nozarēs, un var iesaistītes tirzniecībā visā pasaulē.
  • Vadi savu valsti uz diženumu ar savu pilsoņu atbalstu, piedaloties vēlēšanās kā Partijas Līderis, Kongresmenis vai pat Prezidents. Vai vienkārši pārņem varu uz kļūsti par Dikatoru, bet jābūt uzmanīgam, lai valsts neieslīgtu Anarhijā.
  • Cīnies, lai aizsargātu savu nāciju - vai palīdzi tai iekarot pasauli! Nācijas iesaistās taktiskās kaujā pret otru par resursiem, taktiskām priekšrocībām, vai arī izceltos. Katrs iedzīvotājs var iesaistīties arī savas valsts armijā, un kalpot dažādās kaujās.
  • Meklējiet slavu un godu sporta jomā, sacenties ar citiem savā reģionā, valstī vai pasaulē. Vai tev ir tas, lai uzvarētu zeltu Virtuālajā Olimpiādē?

Tieši šodien spēlei tiks palaista v1 versija un tiks atjaunotas dienas. Latvijai ir lieli mērķi iekarot Eiropas Ziemeļus, tādēļ pievienojies un atbalsti mūs ar savu dalību kaujās, strādājot uzņēmumos, strādājot saeimā vai ministru kabinetā. Esi aktīvs ziņu redaktors vai vadi pats savu valsti kā prezidents.

Pievienojies!!

Link to comment
Share on other sites

GO LATVIA!!!

Būšu prezidents..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...