Disable Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) 636 pa 5.50 var nopirkt stimu ar cs 1.6 u CZ ieksa diskos ... labaka izvele manuprat. kur tas veicias atrodas? a naw iespejams noka4at no neta? Edited January 13, 2006 by Disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nau... un google iz jor frend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 a gan jau no kada loha var dabut cd key! es pat zinu no kura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) man aims vispar gandriz 0 ir, un es manuprat speleju normali, galvenais tev ir spelet un spelet... E: aa un Ordinary, man piem. nau ta ka es zinu kaa lodes lidos un taa ari velku spiezhot es lielako ties skatos uz lodem un merki pecstams nenjemu vera.. Sev visu laiku (pie sevim saku) nomierinies nespied un shauju pa trijam chetram lodem pa kaklu ja neka nesanak, tad tupus iespiezhu kaa bots Edited January 14, 2006 by narkoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Caw zeeni! Esu dzirdejis par kkadiem traineriem... Vispar man ljoti kadu tadu vajdzetu...pec skanjas vados ljoti labi...tikai trabll tads ka shaut nevisai labi maaku Tape gribas uztrenet shaavienu savu... Es nez, vai tie traineri ir "likumiigi" un vai tie nav kkadi stpid chiti vai xz es nesen par tadiem 1 time uzdzirdeju... ja zinat kaadu tad plzz iedodat linku uz kadu no tiem... Ar skanju vien nepietiek... macetu es bi shaut meybe norm players sanaaktu... Tik plzz nedirshat...Ja ir kas dirshams atstaajat pi sevs... avrbut eri esu nuubs bet vismaz maacos! es zinu tadu fignju kas paliidz treneet aimu!!! tipa ieej taja proga un tur tada bubinna leka un tev ar peli pa vinnu jaatraapa un vinna saak aatraak un aatraak leekat liidz ko tu nevari paspeet. tikai nezinu kur vinnu nokachaat un tur vajag taadu reakciju UH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a gan jau no kada loha var dabut cd key! es pat zinu no kura! jaa es ar varu dabut kaut vai neta bet vina izdzesiesies praktiski tulit pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 es zinu tadu fignju kas paliidz treneet aimu!!! tipa ieej taja proga un tur tada bubinna leka un tev ar peli pa vinnu jaatraapa un vinna saak aatraak un aatraak leekat liidz ko tu nevari paspeet. tikai nezinu kur vinnu nokachaat un tur vajag taadu reakciju UH. Kautkas liidziigs curve ball? Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) laikam tas ir tas ! iisti neatceros nosaukumu... pamekleeshu neta un ja atradiishu tad iedoshu linku!!1 atradu!!! tas nav curve ball. tas progas nosaukums kick ups!! ieteicams cilveekam ar vajiem nerviem nespeeleet! tomer tur tik traku reakciju nevajag kaa agraak likaas mans rekords ir 24!! novelciet sho un tad ielieciet savu rekordu ar screen!! tad redzeesim kuram reakcija ir lielaaka Edited January 16, 2006 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now