bekausis Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Saprotu, ka banāns ir tikai piecu minūšu garš, tāpēc nevēlos, lai tiktu pieņemtas kaut kādas sankcijas šajā sakarā, bet parcik pēdējā laikā tas sākt notikt diezgan regulāri, izdomāju uzdrukāt sūdzību par adminu Kristīne. Lieta sekojoša, spēlēju gign serveros no Lielbritānijas un attiecīgi pings svārstās no 80-100. Pubā spēlēju regulāri un līdz šim brīdim adminiem nebija nekādu iebildumu pret manu pingu, bet pēkšņi admins Kristīne sadomāja man likt piecu minušu banānus ar iemeslu 'Ej lago citur!'. Varbūt kāda ietekmīgāka persona var parunāt ar Kristīni, lai viņa/š ar tiem baniem nemētājas, jo manuprāt, tur vairāk ož pēc personiskas antipātijas nekā 'lagiem'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Vins visu dara pareizi,si sudziba ir nevieta.Kad es agrak speleju, es ari kickoju ara no servera visus speletajus ar pingu un jebkurs admins rikojas tiesi tapat.GIGN serveros nav vieta lageriem. Nevajag bojat speli ar lagiem.Tapec nevar but runa par personigu nepatiku. Edited February 20, 2013 by lmz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Salabo pingu un ej spēlē, tu visulaiku tirinies pa serveri un pings ir ļoti augsts. + tevi ir grūtāk nošaut, jo kustības ir saraustītas dēļ pinga! Edited February 20, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ja pings ir liels nevajag uzreiz mest ārā, bet ja playeris jau sāk teleportēties, tas jau sāk maisīt citiem. Tapēc tas ir tikai normāli, ja kādu izmet ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ja pings ir liels nevajag uzreiz mest ārā, bet ja playeris jau sāk teleportēties, tas jau sāk maisīt citiem. Tapēc tas ir tikai normāli, ja kādu izmet ārā. Nu es jau nemetu ārā tiklīdz kādam ir liels pings, es skatos uz to vai nenotiek tizla raustīšanās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Lagiem nav vieta @ gign, nesaskatu Kristīnes rīcībā kaut ko dramatisku. Lagi bojā spēles kvalitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Pekausis te spēlē jau ļoti sen , kāpēc gan jākicko? šaubos, ka dēļ viņa pinga lago arī pārējiem. btw, pekausi , atminies karameļu saldējumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Es kaut kā nesaprotu, atnāk te jaut kādi newbie admini un sāk tiranizēt vecos bukus, manuprāt, tas nav pieļaujams, Gon4ikam jāpērk regniks un jāapvaicājās pēc "imunitātes" pret kickiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Gon4iki pekausis ir tas ko izkikoja? HZ nekad neesmu redzeejis, ka viņš ļoti lagotu. Vismaz ja lago tad ļoti minimāli un tas netraucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelgavskiy pupsik Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Gon4iki pekausis ir tas ko izkikoja? HZ nekad neesmu redzeejis, ka viņš ļoti lagotu. Vismaz ja lago tad ļoti minimāli un tas netraucē. piekritu. cik spele vinsh,ir paaugstinats pings,bet vinju neviens nekad nau kikojis. un to ka vinsh lago netrauceja piemeram man nekad. un neteleportejas vinsh ari,nau tur viss tik drausmigi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Teleportu nekad vinja izpausmee neesmu redzeejis...Sheit jau bez DEMO skatishanas nekas nebuus liidzets...Jo sheit KRISTIINE ir redzeejusi,cik daudz traucee vinja pings... Bet Krikimonam jau lielaks pings pa 15 ir LAGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 gudijam taisnība kā tikko pāri 15, tā uzirez lago cik esmu spēlējis, retos gadijumos kikoju kādu, un arī ja tur tiešām ir bezcerīgs gadijums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ja viņš neraustītos skraidot pa karti, tad vis būtu kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 4to vi tut razduli sam li4na videl ranjwe kak vi delali kick lageram. Esli ping estj no igrok ne laguet to ok. Nu esli igrok laguet to emu ne mesto na servere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekausis Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Lai neiegrimtu liekās diskusijās,uzreiz saku, ka šis ir mans pēdējais posts šajā topikā. Ar to ‘raustīšanos skraidot pa karti’ Tu gan mazliet pāršāvi pār strīpu. Jā, varbūt dažreiz gadās, ka mazliet ielago vai kā tamlīdzīgi, bet taču esi mazliet saprotošāks, kā jau minēju, spēlēju no UK un pings ir tāds, kāds viņš ir, bet nu tomēr, esi mazliet lojālāks. Minimāli lagi taču nav pasaules gals, vai ne? (Retorisks jautājums) Meklēt demkas un censties kaut ko pierādīt man galīgi negribās, bet nu ja nebūs citu variantu, tad nāksies to darīt. Paldies! P.S Un jā, NEKAD nepērciet karameļu saldējumu iekš ‘Rimi’, var gadīties, ka kāds jau ir to apgrauzis, pirms Jūs to noperkat. (Visvairāk attiecās uz attachmentu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 gon4ik ja toze tebja znaju pomnju s davnih vremjon, ti nepadumaj 4to kakaja ta estj neprijaznj. Tut re4j o lagerah v obwem,tak 4to neprinimaj na li4jnij wjot. Demku ne4ego smatretj,vrode tak vsjo jasno idi streljaj. Forfun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Pekausis te spēlē jau ļoti sen , kāpēc gan jākicko? šaubos, ka dēļ viņa pinga lago arī pārējiem. btw, pekausi , atminies karameļu saldējumu? Nav svarīgi cik sen šeit spēlē, Ja traucē vairākumam, tad jāmet ārā, vienalga kāds tev niks. Citu pings nerada lagus pārējiem, ko varat ņemties. Tas vnk traucē normāli šaut uz konkrētu cilvēku Es kaut kā nesaprotu, atnāk te jaut kādi newbie admini un sāk tiranizēt vecos bukus, manuprāt, tas nav pieļaujams, Gon4ikam jāpērk regniks un jāapvaicājās pēc "imunitātes" pret kickiem... Tu vēl te? TĒMA SLĒGTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts