Noyd Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Heyā dopsā, kādām mājas nemētājas noputējusi Pc stūre? Iedot parulēt uz kādu laiciņu, vai pa kādiem aliņiem adot? reāli intresē max uz mēnesi. Pretī varu uzsaukt kādu gardu aliņu, vai arī kādu šokolādes batoniņu (par rulēšanu). Mājas suns, un maz bērni nav - kas varētu viņu saplēst vai tamlīdzīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Da nu, skatos neviens indivīds nespamo un tā.. Man mājās ir logitech stūre ar pedāļiem, protams noputējusi.. es ātrāk neko nerakstīju jo domāju ka dzīvoju biš tālu, tātad jautājums kur Tu atrodies.? Man tā stūre ir Valkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 Rīgā dzīvoju, no centra 10min. Tev viņa vispār ir vajadzīga, vai arī varam vienoties par kkādu summu? Es jau domāju, ka neviens neatsauksies un doma bija pirkt ar 3pedāļiem, bēt tas jau laikam dārg. krč uzbombī man PMu, sarunāsim visu ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Pardon, ielūkojos skapī, tā stūre ir laukos.. Un nezinu kad uz turieni braukšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 2 ali un es savācu tavu stūri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 2 ali un es savācu tavu stūri! Neies krastā Un ko Tu domā spēlēt barby racing championship? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now