NeoX Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Yo Gigniesi. Nepieciesama neliela palidziba. Sakara ar to, ka foruma isti nav atlauts neko tadu rakstit, bet tomer nav izveles, jo uz doto bridi nav nekas citas iespejas kur ievakt kadu infu. Ka ari sakara ar to, ka sezu uz usb stick neta, nav iespeja normali pajuzot guugliii... Tatad man ir kaimins, bet ne tas labakais. Respektivi centos ar samejo sarunat, lai padalas ar pw no WIFI tikla, bet samejais skops, piedavajos samaksat etc, jo pats vins isti vinu tpt neizmanto. Anyways neka. Tad gribetos pajautat, kads gudriitis nevar pacukstet, ka dabut zinaamu WEP wifi pw? Cik zinu tas ir iespejams... Btw esmu UK, so please : CHEERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 tu esi gatavs maksāt kaimiņam, bet pats sev normālu netu pieslēgt nevari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 (edited) Jameson, gtfo. Es nejautaju pec neta pieslegsanas. Respektivi nepiedavat, jo ja tada iespeja butu, sen jau butu ievilcis. Edited February 16, 2013 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Jameson, gtfo. Es nejautaju pec neta pieslegsanas. Respektivi nepiedavat, jo ja tada iespeja butu, sen jau butu ievilcis. Tavā gadījumā pakešu pārtveršana un bibliotēkas bruteforsa izmantošanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Ir variants sadabūt handshake un kādā forumā pajautāt, lai piemeklē paroli, ja pašam nav pieejams pietiekami jaudīgs dators, lai ātri skrietu cauri vārdnīcām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now