Jump to content
GIGN Forum

ReForce un fps.


defuselv
 Share

Recommended Posts

hi, tātad, daudz ko no pc nesaprotu, tapec prasu jūsu palīdzību. man cs'ā ar def cfg fps ir apm 40-60 . tad es ieliku high fps cfg, ko atradu tepat gignā, jā okej rāda ķip ka man 200-300fps, bet nu tāpat kka nav labi, brīžiem fps uz 30uzmet. tad palasiju topiku, kur worm ieminas par tādu programmu ReForce, okej , nolādēju, bet nezinu kas ar viņu jādara. paskaidrojiet, kas uz tā ReForce ir jādara. :D

Link to comment
Share on other sites

Reforce ir lai mainītu monitora hz. http://en.wikipedia.org/wiki/Refresh_rate

Tavu fps spēlē tas neuzlabos. Ja tev ir LCD monitors, tad vispār reforce labāk nelieto.

Lieto @ cs zemāko rezolūciju - 640x480, kā arī no tā "high fps" config, kurš ir sūds, izņem/nomaini komandu developer uz "0".

Varbūt vari iemest savu datora aprakstu? Nevar no visiem datoriem izspiest 100 fps. Varbūt Tev vienkārši vajag labāku kasti.

Link to comment
Share on other sites

tev raadiis kaut ka ir 1000fps , tas neko nemainiis. pilnigi pietiek ar stabiliem 60 , pat kautkur lasiiju ka cilveka acs nemaz vairak par 60 kadrus sekunde neredz ;)

:slap: Cilvēka acs spēj redzēt līdz 300fps, bet nespēj to apstrādāt, Varēt var, bet tad vienīgais ko tavs ķermenis spēs darīt ir redzēt, jo pārējās maņas vnk neeksistēs. Aptuveni 24-30 kadrus normāls cilvēks spēj apstrādāt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...