Puukjeenss Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Vecums; 18 Nodarbošanās; Skolnieks Pieredze CS/CSS/TF2; 5-6 gadi Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Admins, kas visai bieži online, kas nozīmētu pastāvīgu uzraudzīšanu. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; pēcpusdiena, vakars, šad tad pa naktīm. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=15246 http://stats.gign.lv...er.php?id=15114 2 niki, jo pierēgoju citu. Ir jau laiki, kad online ir kādi 2 - 3 admini, bet nu tas ir retums. Par flagiem - drošvien Xkick, xgag, xslay. xban arī būtu labi uzreiz. Puukjeens^^ Edited January 30, 2013 by Puukjeenss Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 atbalstu, zināms cilvēks, apgrozās GIGN war3 jau labu laiku, ar galvu uz pleciem. Tu aizmirsi pierakstīt flagus, kādu gribi iegūt savā īpašumā. Domāju, ka Pūķēnam ir nepieciešams xb, vairākas reizes ir nodevis čīterus man, ne reizi nav kļūdījies. Votemap laikam tā kā par agru būtu. Tas laikam arī viss, liels REC, tiešām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Arī no manis REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rrysx Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Stundu daudz, čiterus atpazīs, lai jau tiek! :] REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Амм, ну скажу так, игрок он вроде не плохой, часов у него наиграно тоже достаточно, читеров вроде как различает, проблем замечено за ним не было. Но хочу напомнить что за последний месяц вы приняли двух Админов, на сервере не будет их больше чем игроков когда все вернутся в игру? Я считаю сейчас пока что достаточно Админов. P.S Но если вам все равно какая численность Админов на сервере, то от меня REC. Edited January 31, 2013 by daN- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Nu daN- mne kazetsja na war3 , +1 admin ne pomewaet :-) tembolee kak piwut, parniwka s golovoj. Da i na war3 ne tak uz 4asta admine online P.s. Teddy kk. Nu ja skoro vernusj,kuda ja bez vas. Edited February 1, 2013 by lmz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 lmz, es palūgšu nekomentēt tiesību sadaļu. Tu tomēr pats neapgrozies vairāk cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Neēsmu kādu mēnesi spēlējis, bet pēc iepriekš cik redzējis viņu esmu, tomēr neatbalstu. Varbūt ir mainījies, bet iepriekšējā pieredze redzot viņu saka, ka nedodu rec. Cik atceros, bieži spamoja, lai bano tādus, kas galīgi nav čīteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puukjeenss Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Neēsmu kādu mēnesi spēlējis, bet pēc iepriekš cik redzējis viņu esmu, tomēr neatbalstu. Varbūt ir mainījies, bet iepriekšējā pieredze redzot viņu saka, ka nedodu rec. Cik atceros, bieži spamoja, lai bano tādus, kas galīgi nav čīteri. Nu es īsti tādus momentus neatceros, neesmu spēlētājus saucis par čīteriem aiz neko darīt. Tādi momenti, kad spamojis par kādu, tiešām nav bijuši. Esmu vairāk klusais variants un pats skatos un izvērtēju, nevis bļaustos pa visu pasauli. Bet protams, katrs izsaka savu viedokli, ta kā, paldies par to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babydoll Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 REC arī no manas puses, onlainā ilgu laiku uzturās, ar neko sliktu neizceļas. Vajadzētu šī kandidāta lietu ātrāk pakustināt, jo kā es eju war3 tā neviena admina a pūķēns tik kapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts