GooD`MeN Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 KANADA tu jau pareizi uzraxtiji , studentiem 9Ls, parejiem 18Ls Ir tak starpiiba, a taa tu seed pa 12Ls un pec tam aizej apsedies kur gribi, tu jau vari nakt ar mums un 2trajaa periodaa kad busim iechekojushi kur brivie spoti ielidisim labakaas vietaas,kaa vnm dariits...Nez man vnm 2traa stavaa ir paticis, paredzeet visu lauku ideali labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Neee sarunajam taa 314 pa labi sektors 2tais stavs pashaa centraa 12ls, lidz 10.02 parskaitam man naudinju es noperku 10 februariii ticketus visiem kas ar mieru nakt... Arturs Lihacevs LV22HABA0551021716563 Reason: niks+hokejs Vismaz nummuru iedod tad. Kad pārskaitīšanu varēšu padot ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 nu tad es no hokeja atkritu 100%... nav velmes kaut kur otraja stava sedet, jo visi bara mes pirmaja diezvai pectam atradisim kur ielist. kas Jums nevienam anv studentu apliecibas? Pa 9ls var nopirkt pasa vidu. Tur vienmer sezu, kad eju, redzamiba viss labaka un cena normala. Jo nu gluzi 12ls maksat par otro stavu (students 6ls) nu nav velmes Mle tu niikulies mazais, sanemies un naac barinja, tu ar dzekiem ej iedzert un hokji paskatities nevis, tikai hokji paskatities, a to pizdi buuus Goodman naudu parskaitishu ash vai 1dienz izskataas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Good, problema aju taja ka viens var vietu atrast, a baram pectam nu nebus tur tas vietas. Un mlja bencik neruna... Ja es eju skatities, tad ari skatisos, citadak es majas varu ar alinu pasedet un noskatities Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 nja es no janvara vairs nedzivo riga, taka man nav isti kur palikt , ja butu tad jau varetu braukt piedalities Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Guudij, tu uz manīm cerēji kā uz naktsmājām vai kompanjonu piedzīvojumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Goodmen, zini es tāds stulbi briļļains. es ar īsti no 2.stāva negribu skatīties, un es nevarēšu no darba tikt prom, sorry ;] kad atbrauksi uz Liepāju varam iet kkur iedzert ( Murgs tad poļubasu pievienosies ) ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Good, problema aju taja ka viens var vietu atrast, a baram pectam nu nebus tur tas vietas. Un mlja bencik neruna... Ja es eju skatities, tad ari skatisos, citadak es majas varu ar alinu pasedet un noskatities Es jau ari skatishos, tikai ar papildus speceffektiem, un majas ar alinju var ''padrochit'' un paskatities hokeju, runasim lietas istajos vardos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 8, 2013 Author Report Share Posted February 8, 2013 Lab jautajums sekojoshs vai ir kads kas var uznjemt mani un vel 1nu dzeku pie sevis 6dien no ritaa , pec ballites, jo nevareshu palikt tur kur bija planots delj sikaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 paliec hostelii Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Cik daudzi jau ir par hoķi sapiķojuši un vai līdz 10.02 nozīmē, ka rīt vēl var pārskaitīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 9, 2013 Author Report Share Posted February 9, 2013 Pa hokeju vel nemaxajiet... DATUMS PARCELJAS uz 13.... Neesmu vel droshs par tikshanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 nu kada info varetu but jauka, jo gribetos zinat, vai planot braucienu vai nee... ir ari citi piedavajumi, tapec gribas zinat laicigak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 13.datuma stabili netieku, ir jabut citaa vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 13.datuma stabili netieku, ir jabut citaa vieta Ballities datums un laiks nemainitos, bet 13tajaa 3dien pateikshu vai tieku vai nee...3dien man pateiks alga bus laicigaak, vai 6dien tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 vot šaize.. lasot šito visu saskrēja mutē siekalas. Atceros agrāk, kad gāju uz baļļukiem ar CS kadru piedalīšanos, vienmēr bija nežēlīgi jautri. Bet tagad jau kā divus gadus neesmu LV. Nākošie datumi ir marta beigas, kad būšu LV. Ja kāds no jums kaut ko rīko, labprāt pievienotos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Tad kas notiek ar plānoto pasākumu? Gribētos zināt laicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 vot šaize.. lasot šito visu saskrēja mutē siekalas. Atceros agrāk, kad gāju uz baļļukiem ar CS kadru piedalīšanos, vienmēr bija nežēlīgi jautri. Bet tagad jau kā divus gadus neesmu LV. Nākošie datumi ir marta beigas, kad būšu LV. Ja kāds no jums kaut ko rīko, labprāt pievienotos! Kas tu esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 YO! ES C-WALKERS, KAS ESI TU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 lācim cieti aizgājis, cietīīīīī Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Tu acīm redzot neesi uzturējies pietiekami ilgi forumā, lai saprastu, par ko ir runa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Kas tu esi? čalis, 20 gadi, 195cm, 87kg.. Ja prasi saistībā ar kaut kādiem vecajiem tusiem, tad man agrāk ar gignu nebija nekādu saistību Bija Ogres serveris, denja, sluzdam u.c tā laika dzīvnieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 brahh - ja atceries taadu wL-meDia tad arii atcereesies c-walker prikolu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 brahh - ja atceries taadu wL-meDia tad arii atcereesies c-walker prikolu ) Šādus prikolus ir grūti aizmirst. Kas tad notiek ar to piektdienu? Ja ņety nekas, tad man ir citi plāni paredzēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Balle atkriit...Vakar biju Rigaa tikai pratigi uz bassiti aizgaju .... NU i naxuj, Rigaa viss ir parak dargs, nauda vnk pazuuud.... Alga bus 6dien ,taa kaa 5dien nekadi netieku....Ar tukshu maku tur nav ko dariiit ja nu vienigi es uztaisu ziedojuma akcijas vakashanu Nee nee...Es tads neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now