GooD`MeN Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Labvakar..Dalja jau ir informeta par GooD`MeN`a ierashanos Rīgā 15februārī...Tagad ir jasaved skaidrība,kas piedālas un kas nē... Tātad piedalās: GooD MeN Cash Eziic EyGee Cipruss TomasS Afrodīte(sexīgo kāju īpašniece) DeadAlive ManuVietuIenjemRegjistretais Bencik Chucky brahhhh Print`Screen Plāns sekojošs es ierodos ap 17:00 Rīgā +/- iepixājam kas ir gatavi ar mani nākt uz HOĶI 19:30 RD-CSKA dalība 12Ls piesakās laicīgi , lai ticketus kopistiski varam paņemt... 22:00 tiekamies pēc vienošanās kāda vietā, iekarojam SPOTU, lejam aknās, pēc tam ķemmējam klubus...Sagaidam saullēktu un visi ir laimīgi ar mani garlaicīgi nemēdz būt...Ceru uz jūsu attsaucību PLĀNS drink drink drink drink Kurš vēl piedalās? Chucky,Kristīne? Teddys jau laicīgi uzmeta P.s. Ja ir kas grib un tik tiešām vēlas man piedāvāt naktsmājas, droši raxtat Afrodīte vēl laužas P,p,s, VISI KAS UZ HOKJI NAAK : Neee sarunajam taa 314 pa labi sektors 2tais stavs pashaa centraa 12ls, lidz 10.02 parskaitam man naudinju es noperku 10 februariii ticketus visiem kas ar mieru nakt... Arturs Lihacevs LV22HABA0551021716563 110185-10812 Reason: niks+hokejs Edited January 31, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 o man tieši 15 brīvs pm atmet savu nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2013 Author Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Esi vecis vai nē...šādu iespēju nedrīxt laist garām...Nr. šas aizmetīšu visi kas pievienojas editošu 1mo postu... P.s. Bleee 9k postu jau DOOOOOH Shads plans pirms gadiem bija lai tiktu uz Liepaju Edited January 29, 2013 by GooD`MeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 iespējams es piedalos redzes, ka ar naudām. p.s. varu piedāvāt gulēt uz balkona, sniegu nometīs malā un būs ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2013 Author Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Ljoti ceru uz boringu... Man sēnes nevajag... Vnk jābūt un viss Edited January 29, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Pag, pag, es vēl it kā nekur neesmu pieteikusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2013 Author Report Share Posted January 29, 2013 Pag, pag, es vēl it kā nekur neesmu pieteikusies Tonakt tu biji , gatava uz visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Woot? Es teicu, ka tad jau redzēs , vai pievienošos ((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2013 Author Report Share Posted January 29, 2013 Woot? Es teicu, ka tad jau redzēs , vai pievienošos ((: Saņemies tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Ok, hokejs ir pārāk laba lieta, būs jāsāk krāt kapeikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Paņem no sava kolhoza šņabi uz pilsētu līdz, ka neizdzer visu Rīgu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Biju Liepājā neuzziņoju tev. Jāpaskatās vai 16. februāris brīvs, ja varētu piebiedroties. Atmet man arī savu mobīlā telefona nummuru Edited January 30, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Pievienojos, pievienojos... Jāsāk krāt kapeikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Ljoti ceru uz boringu... Ko tieshi tu ceri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Uj, noteikti jāiet paskatīties kā mūsējie iesildās Nadjas kausam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Šī gada plāns https://www.dropbox.com/s/s5lezqbr6vsg879/Doc-13.01.30.11.55.42_1.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 AHahah.... Atkal visu palaizu garam, labi ka goodmens ari privati izzino savuy ierassanos Es ari tad varetu ieplanot braucienu no sava kraja uz lielpilseetu Nedodu nekadas garantijas, bet liela iespejamiba ka busu. Gan jau tikai uz pasedesanu, jo pa klubiem kaut ka galigi negribas dauzities. Par hokeju. Kadas tu tur vietas gribi pa 10ls? Principa studentiem tak pa 10ls ir labakaas biljetes (vismaz sezoans sakuma vel bija). Man isti nepatik skatities hokji no sturiem, vartu aizmugures un nemaz nerunajot pat otro stavu. Ja eju skatities, tad eju kartigi un laba vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Lācis ir tik kruts, ka pats brauc 3 dienas uz Liepāju, sen nav būts ārzemju ceļojumā. Tikai jautājums ir tāds - vai es palieku pie tevis? Es agri celšos un nākšu noguris, ja tu gribi tur pa klubiem vazāties, tad toč nē. Analgīns arī it kā piedāvāja naktsmājas + Vēl Nightmare kaut ko domā.. Nāksies pacīnīties par mani ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Eu GIGN "zvaigznes", Jūs jaudā vispār dzert? Edited January 31, 2013 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Guudij, paris gadus neesam bijusi uz hokeja speeli, tur es piedalos, un gan jau kada ala iedzert pa alam pa ljaunu ari nenaktu kas tur ar biletem hokjim sarunajam, kur sezham un katrs peerkam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Neee sarunajam taa 314 pa labi sektors 2tais stavs pashaa centraa 12ls, lidz 10.02 parskaitam man naudinju es noperku 10 februariii ticketus visiem kas ar mieru nakt... Arturs Lihacevs LV22HABA0551021716563 Reason: niks+hokejs Edited January 31, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Es jau eju pie Larina sarunāt ledusskapi uz tava vārda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Es jau eju pie Larina sarunāt ledusskapi uz tava vārda hahaahahahah Tev tak ir tie kas neredzeja nav personas koda pag pag tev vel mana pases kopija jadabuu bez taas haladjilnjiks nebuus P.s. Doublet sanjemies Edited January 31, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 tie kas neredzeja nav personas koda tas ka shajaa postaa nav pofig pirmajaa taapat palicis, anyway ja atminja nevilj tad no citas bankas skaitot PK vajadziigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 nu tad es no hokeja atkritu 100%... nav velmes kaut kur otraja stava sedet, jo visi bara mes pirmaja diezvai pectam atradisim kur ielist. kas Jums nevienam anv studentu apliecibas? Pa 9ls var nopirkt pasa vidu. Tur vienmer sezu, kad eju, redzamiba viss labaka un cena normala. Jo nu gluzi 12ls maksat par otro stavu (students 6ls) nu nav velmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now