Spoksx Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 jo tas ir qūūl dzert par senču naudu, kāpēc lai tu bremzētu ja tu to nedari par savu naudu? SWAGGGGGGG YOLO jā man liekās esmu dzirdējis ka Latvijā ir slavens kurila sporCmenz spoksxxx, ķipa baigie sasniegumi esot Sūdīgi esi dzirdējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 kad no vecaaku pleciem nokaapj, tad ir citaadaaks skats uz lietaam. visam savs laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Esmu skeptiski noskanjots uz tiem kuri censas atteelot, workautus, tie pasi parkour, ka ari skeitbordisti lielie. Nevar beidzot kautko pasi izdomaat. Tad es pateiktu ja veci jums ir ieksaas. Visu laiku tikia kautko nospiko no citam valstiim. dieva dēļ, neaizraujies ar savu gudrību nodošanu tālāk saviem bērniem, izaugs, tiks ienīsti tik pat ļoti cik tu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now