anti jesuz Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Sveiki, esmu divas dienas nomocijies un neesmu ticis pie nekā, griežos ar palīdzību pie jums gudrās galvas ! Man vaig uz webmoney naudu dabut, es itka reģistrejies esmu visu izdariju, bet galigi nesanak ar to kartes reģistrešanu, es te vienam prasiju kapēc tā, viņš saka es kkadu citu karti meģinot reģistret un es esmu te galigi sagajis greizi. Kā tur ir, kāds varbut var man transferot 20latus uz webomoniju un es uz konta, tad es talak vareshu uzskaitit kur man vaig, vai man obligati karti jaregjistree? helphelphelp Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) lai tu vareetu ar webmoney straadaat tev vajag nokaartot sertifikaatu. webmoneyaa tu nekaadas kartes nekur neregjistree, bet naudu maini caur mainjas punktiem! p.s. Agraak kad aktiivaak izmantoju WMZ izmantoju https://nettransfer.eu pakalpojumus Edited January 16, 2013 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Neko nesaprotu BOT^a man vaig uzskaitit uz vienu lapu naudinu, bet tur tikai var ar webmoney2 un ar liberty reserve. man nesanak ne ar vienu ne ar otruu varbut var palidzet kads, aatmetishu kadu latu vai kka palidzeshu ka es vareshu.. ljoti vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Šim cilvēkam nekādu naudu nesūtiet, ir jau bijuši atgadijumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Anti, kur tu dzīvo? ja rīgā tad varu izskaidrot kas un kā ir darāms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 (edited) nē dzīvoju kuldigā, ja sapratu pareizi pectam vares palidzet citur nav runa par naudu, aizsutishu pirmais, ja tur var vispar transferot, sapratu ka nevar viss. varbut kads var palidzeet? Edited January 17, 2013 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Elementārākais ir webmoney.ru uztaisīt vwebkeeper mini Tad caur kādu termināli webmoney.eu vai QIWI papildināt rēķinu. Atrodi kādu kam nebūs slinkums iebraukt pie tā termināļa. Teorētiski es jau varētu rīt to kaut kā izdarīt un iedot tev VM čeku vai ja uzreiz būs accounts tad arī aiskaitīt uz acc uzreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted January 27, 2013 Author Report Share Posted January 27, 2013 okeys paldies boringam! tc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts