SaS^MAN Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Uzinstalēju wordpress, taču netieku skaidrībā kā uztaisīt galerijas. Tur vajag speciālu theme vai pluginu? Gribu lai ir tā kā piem. draugiem.lv. Galerijas nosaukumi ar titulbidlēm un ja uzkliko uz tās tad attaisās viss saturs. Ceru, ka sapratāt, jo nemāku savādāk izskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Wordpressa galerijas konkrēti sūkā. Vajag pluginu, meklē vnk pēc gallery or smtn. Tur tikai kādas pāris lietojamas bija, viena bija nextgen un otrai nosaukumu vairs neatceros. Varētu būt kkāda lightbox vai lazyest gallery. Var jau būt, ka ir parādījies kaut kas labāks, bet pirms gada vēl vienu no šīm izmantoju testējot dažnedaždākos pluginus, lietojamība diezgan nepatīkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Wordpressa galerijas konkrēti sūkā. Vajag pluginu, meklē vnk pēc gallery or smtn. Tur tikai kādas pāris lietojamas bija, viena bija nextgen un otrai nosaukumu vairs neatceros. Varētu būt kkāda lightbox vai lazyest gallery. Var jau būt, ka ir parādījies kaut kas labāks, bet pirms gada vēl vienu no šīm izmantoju testējot dažnedaždākos pluginus, lietojamība diezgan nepatīkama. Ko tu vari ieteikt wordpress vietā? Es domāju kādu galeriju cms, bet ar latviešu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 13, 2013 Author Report Share Posted January 13, 2013 Lai neceltu jaunu topiku - tā kā šis ir zpd darbs, tad man vajag tādu kā teorētisko daļu. Man vajag kautkādu teoriju - par cms; fotogaleriju nozīmīgumu weblapās, kas ir fotogalerija utt.. der viss par šo tēmu. Der gan angļu val, gan krievu valodas materiāls. Vienīgais ko atradu par cms ir - http://en.wikipedia.org/wiki/Content_management_system Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now