Jump to content
GIGN Forum

Auto iegāde

Spoksx
 Share

Recommended Posts

Agree, bet tapec ari jautajums cik jaudigu velas.. ja vajag tikai prieks parvietosanas, kaut kur aizripinat, tad jau pa leto kaut ko var panemt ar 1.4 vai 1.6

Vecīt, ja tu izlasīji topiku un arī redzēji, ka viņi aizbrauca skatīties to Astru, tad kā tu domā, viņš Biķerniekos taisās braukt ar to mašīnu?

Vecīt, ja tu izlasīji topiku un arī redzēji, ka viņi aizbrauca skatīties to Astru, tad kā tu domā, viņš Biķerniekos taisās braukt ar to mašīnu?

" p.s Ko par opel astra sakāt? "

Jau bija skatities?

Sorry nelasiju visus postus, tapec ari jautajumu, laikam mans "kasjaks"..

Jekura gadijuma, personigi es neko labu par opeliem neesmu dzirdejis..

Esmu par "Audi" anyway, pasam bija pirma masina A4 - :respekt:

Aizbraucām ar zinošiem cilvēkiem, izpētījām kārtīgi un paņēmām. Laba mašīna, saimnieks, jeb iepriekšējā saimniece labi kopusi mašīnu, kā jauna :) Esam riktīgi apmierināti ar mašīnu, paldies par palīdzību :aha:

+vēl 60 Ls nokaulējām, jo kondiška nestrādāja :D

Edited by Spoksx

Aizbraucām ar zinošiem cilvēkiem, izpētījām kārtīgi un paņēmām. Laba mašīna, saimnieks, jeb iepriekšējā saimniece labi kopusi mašīnu, kā jauna :) Esam riktīgi apmierināti ar mašīnu, paldies par palīdzību :aha:

+vēl 60 Ls nokaulējām, jo kondiška nestrādāja :D

Tad nu bildi, aprakstu par jauno pirkumu studijā! :)

Yeeeah, bļeģ, tagad zvani savam skuķim un saki, ka esi sapratis savas kļūdas, ka tagad esi normāls paciks un piedāvā pabraukāties un pārslēgt ātrumus (if u know what I mean). Vēlams gan pa tumsu, savādāk ar tiem beņķiem būs hujova.

Brilliant IDEA!!! Kondiška nestrādā, tā kā būs iemesls "sasildīt salonu", YEEEAAAAH

Es vairs nedzeršu, godīģi....

Tev sūdīgi sanāk ar to sarkasmu, jo kondicionieris nav tas, kas silda salonu..

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...