Nightmares^^ Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Agree, bet tapec ari jautajums cik jaudigu velas.. ja vajag tikai prieks parvietosanas, kaut kur aizripinat, tad jau pa leto kaut ko var panemt ar 1.4 vai 1.6 Vecīt, ja tu izlasīji topiku un arī redzēji, ka viņi aizbrauca skatīties to Astru, tad kā tu domā, viņš Biķerniekos taisās braukt ar to mašīnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Vecīt, ja tu izlasīji topiku un arī redzēji, ka viņi aizbrauca skatīties to Astru, tad kā tu domā, viņš Biķerniekos taisās braukt ar to mašīnu? " p.s Ko par opel astra sakāt? " Jau bija skatities? Sorry nelasiju visus postus, tapec ari jautajumu, laikam mans "kasjaks".. Jekura gadijuma, personigi es neko labu par opeliem neesmu dzirdejis.. Esmu par "Audi" anyway, pasam bija pirma masina A4 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 (edited) Aizbraucām ar zinošiem cilvēkiem, izpētījām kārtīgi un paņēmām. Laba mašīna, saimnieks, jeb iepriekšējā saimniece labi kopusi mašīnu, kā jauna Esam riktīgi apmierināti ar mašīnu, paldies par palīdzību +vēl 60 Ls nokaulējām, jo kondiška nestrādāja Edited January 12, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Aizbraucām ar zinošiem cilvēkiem, izpētījām kārtīgi un paņēmām. Laba mašīna, saimnieks, jeb iepriekšējā saimniece labi kopusi mašīnu, kā jauna Esam riktīgi apmierināti ar mašīnu, paldies par palīdzību +vēl 60 Ls nokaulējām, jo kondiška nestrādāja Tad nu bildi, aprakstu par jauno pirkumu studijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 OMG, ehh bildi vajag ja Lāb, rīt ganjau nofočēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Yeeeah, bļeģ, tagad zvani savam skuķim un saki, ka esi sapratis savas kļūdas, ka tagad esi normāls paciks un piedāvā pabraukāties un pārslēgt ātrumus (if u know what I mean). Vēlams gan pa tumsu, savādāk ar tiem beņķiem būs hujova. Brilliant IDEA!!! Kondiška nestrādā, tā kā būs iemesls "sasildīt salonu", YEEEAAAAH Es vairs nedzeršu, godīģi.... Tev sūdīgi sanāk ar to sarkasmu, jo kondicionieris nav tas, kas silda salonu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Es vairs nedzeršu, godīģi.... he just mad jo tu nenopirki mersi kā īsti vīri un Tom to dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 Man te brālēns piedāvā paņemt audi a80 pa vasaru ar ko pavizināties, ko sakāt par šo tačku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Man te brālēns piedāvā paņemt audi a80 pa vasaru ar ko pavizināties, ko sakāt par šo tačku? Par burbuli neko sliktu nevaru teikt, ja tas ir burbulis Ja vēl quattro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 es dzeru, huļi ti hočeš?t Go drunk, u are home Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 es dzeru, huļi ti hočeš?t Get drunk, come to me, so we both can get drunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 (edited) Get drunk, come to me, so we both can get drunk Then when you get drunk, come to me, so we all can get drunk Edited January 12, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Nav ko dzert, ja smadzenes un domas nespēj saturēt kopā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 nekad neperc audi , nebus leeti perc toyota vai wv Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 nekad neperc audi , nebus leeti perc toyota vai wv Oh rly? Pastāsti par savu auto pieredzi lūdzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 nekad neperc audi , nebus leeti perc toyota vai wv Nosauc vismaz 3 iemeslus, kāpēc nebūs lēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 Aizverat ciet šito topiku, nesaprotu kāpēc te vēl turpina rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts