Mr.Aivis Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) Sveiki gignieši vai kāds nezina kas varētu būt par vainu, es uzliksu cs 1.6 serverim HLstatsX un ir viena problēma kā ienāk kādi 2 spēlētāji serveri man uzreiz izslēdzās ārā HLstats shortcut. Jo man serverim ir tā ka vienam nerada STEAM ID spēlētāja, ir tā ka dažiem rāda steam id un daziem nerāda steam id,ka ienak kads bez STEAM ID tā uzreiz izslēdzās ārā HLstats shortcut, un spēlētājam rāda vavle_lan_ID kas varētu būt par vainu? Edited December 31, 2012 by Mr.Aivis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Nezinu vai tev kkas izslēdzas, bet valve_id_lan rādās, kad ir kāds jauns vai neatpazīts patchotais cs spēlētājam, kuram neģenerējās ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Aivis Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Nezinu itka esu visu izmēginājis bet nekā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4f1nger Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Labāk liec lai uz niku status ģenerē, savādāk 80% no spēlētājiem ir non-steam. Hlstats nav ieprogramēts tā lai viņš lasītu noSteamID , Līdz ar to viņš uzsprāgst, un pārstāj strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Aivis Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Ka man to izdarīt vari pateikt lūdzu? Problema ir šāda Link to comment Share on other sites More sharing options...
4f1nger Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 nu tur tu neko nepadarīsi, ja nu vienīgi ka bija kautkāds plugins priekš tā lai ģenerētu steamID, bet tagad viņu diezvai kāds izmanto. Sparoti, tas "c3kc" lieto orģinālu counter strike, Bet "Stylaw" lieto neorģinālu. Tavs mērķis ir uzlikt HLstatsX cik sapratu Nokonfigurē tā lai viņš lasa nikus, nevis steamid or Ip. Ja nesenāk, noteikti ir jābūt ERROR log failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Aivis Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Paldies tev es izveidoju jaunu HLstatsx prieks 1.6 un uzliku uz ip tagad strāda vis kā nākās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now