Jump to content
GIGN Forum

acc uz main


_PUNK_
 Share

Recommended Posts

  • Niks: Punk
  • Vecums: 29
  • Nodarbošanās: Its all about business.
  • Pieredze: Ja nemaldos, tad jau 10gadi. Kopš CS 1.3. paradisanos pie horizonta.
  • Labums: Pieņemu, ka 6.gadu iekrāta full acc admina pieredze cs.apollo.lv serveri noteikti nenāktu par sliktu arī main GIGN servera kartības uzturēšanai. Galvenokārt sanāk starts sakot ap 22:00, tad tieši novērojams adminu trūkums. Visiem labi zināms pie kā tas noved - nekārtībām, spēlētāju skaita samazināšanos dēļ map cycle. u.c. organizatorsiku lietu trūkuma.
  • Galvena nepieciesamiba ir pēc: xslap, xgag, xvotemap un xkick.

Šie kungi noteikti varētu komentēt manu līdzšinējo darbību serverī un par čīteri ieverošanu/atpazīšanu: babydoll, GoodMen, Pauly, Deadly, DonT, blade, jerrico.

Stati: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=2362

Trūkums: Līdz šim neesmu bijis aktīvs CS komunā, attiecas tieši uz forumu, bet tas ir viegli maināms.

Gaidīšu atsauksmes.

Punk


Link to comment
Share on other sites

par voti vari noteikti aizmirst sākumā..

kapēc neprasi xb? kā tad tu ''cīniesies'' ar čīteriem? Slejosi un kikosi ārā?

neitrāls

Cik sapratu tad xban uzreiz nevar dabut, janopelna. Bet ja ta tad noteikti xvotemap laprat mainu pret xban :)

Edited by _PUNK_
Link to comment
Share on other sites

Hmmmm...NAv pat īsti ko teikt...Ja neredzetu statos ka nospeletas 160h, padomatu wtf ,kas tas tāds :) Bet kaut ko minos ka tādu keksi esmu redzejis serveriii.. NU milzigs pluss ka ne ar ko stulbu vai sliktu atminjaa pa visam noteikti nav palicis... Dibenaa ziekjeejies arii nav... Bet nu tu spelee vakaros, tad kad admini parasti ir online :) Taa kaa neitraals :)

Link to comment
Share on other sites

Par so speletaju neko ipasi nevaru pateikt, ne labu ne slikt, kads vinam skilz kada attieksme pret citiem, vai vares atskirt skillotu speletaju no chitera!Neesi man kritis acis! Domaju ka paspele vel kadu menesi, iechekosu tevi, tavas prasmes:) un tad veresu izteikt savu viedokli par tevi!Pagaidam no manis bus ANTI

O.T. sorry!

Kur palika visi tie admini kuri dabuja acc pedeja laika? Jaunie???

Dabu acc un pazud ka vienmer! vai paspele 1-2menesus,pazud!!(Main, csdm, war3)

Tagad nak ziema, tulit bus atkal acc piepludumu prasisana!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hello !

Šo cilvēku kā playeri zinu ļoti ilgi, dodu viennozīmigi rec un pluss vel xb arī varētu iedot klāt prasītajam (xvotemap noteikti ka sākumā nedabūsi, bet to ar laiku)

spēle diezgan bieži, ir palīdzējis ar hakeru ķeršanu un atpazīt tos no skilled playeriem arī māk, dodu garantu ka ar šo playri problēmas nebūs, ja iedos acc. Kā saka cilvēkam ir galva uz pleciem.

Dont^ - nekur neesmu pazudis - spēleju gan war3, gan pubaa gandrīz katru dienu kad ir laiks ;)

Link to comment
Share on other sites

don't, pubā, mēs ''jaunie''

doll, pauly un es. mēs esam tur ik dienu :)

lai gan - cik nu jaunie, tūlīt jau pusgads :)

Nepieskaiti mani tai "jauno" kompānijai. Viņiem izdalīja acc uz atlaidēm, un viņiem nevajadzēja rakstīt pieteikumus. Personīgi es, dabūju acc laiciņu pirms visas tās idejas ar atlaižu accesiem.

Runājot par tēmu, Punk pieteikums uz acc. Pats bieži uzturoties serverī pamanu Punk spēlējam. Īsti ne ar ko kriminālu neizceļas, kā arī ne ar ko slavējamu arī. No Punk saņemt kādu sūdzību forumā vai adminčatā par čīteriem nav nācies. Reģistrēts niks, manuprāt, ir, jo nesen caur adminčatu prasīja kā tikt serverī bez rindas, izmantojot reģistrētā nika privilēģijas. Par pieredzi viss skaidrs, tā ir. Trūkums, kā jau pats minēji pieteikumā, neaktivitāte forumā. Tik tiešām, parasti spēlē no 22:00 līdz pusnaktij. Nezinu, personīgi es mēdzu spēlēt naktīs līdz pēdējam spēlētājam, vai vismaz līdz brīdim, kad nākas likt iceworldu, lai kaut cik noturēt pēdējos šāvējus.

Kopumā, palikšu laikam pie neitrāla, pubā pagaidām nav adminu trūkuma.

Link to comment
Share on other sites

Prosta fascine jusu neitralie viedokli tas ir surp un neturp! Ka var but tads viedoklis?, tad sanak ka tev pilniba vienalga kas dabu acc un kas notiks, vot tada attieksme ir uz main servera??? Nav tachu gruti izteikt savu viedokli atbalstit so kandidatu vai ne!Neka personiga! A palikt neitralam, tas ka vissezonu riepas kas der visam tas neder nekam!:D OK acc jau iedeva bet vienalga, gribetos redzet ko pateiks deadly's un jerrico!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...