Jump to content
GIGN Forum

Elementārs jautājums


UrbanAstronaut
 Share

Recommended Posts

Labi ja nopitni, ievilkt visiem lauku pāķiem telefon līnijas, par velti. Un ja labi uzvedās, tad arī optisko. Bet es domāju tā ir tukša troļošana, jo nejau Urbans te kautko izmainīs, atkal gatavo savus referātus :)

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

KĀPĒC OPTIKA NAV PIEEJAMA MANOS LAUKOS?!?! ATBILDI ASTRONAUT! MAN PAT NAV PIEEJAMS 20MBIT DSL! IZTIEKU AR 10MBIT DSL TĀ KĀ KAUT KĀDS NĒĢERIS TREŠĀS PASAULES VALSTĪ! MOTHERFUCKIN TREŠĀS PASAULES VALSTĪ! KO TU TUR DARBĀ DARI ASTRONAUT?!?! KUR IR MANA OPTIKA?!?!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Atdodu arī savu vārdu par līnijām laukos, manos laukos lattelekom līnija iet gar Tukums-Jelgava šosi, ciems, kurā dzīvoju, atrodās, sākot ar 500metriem no tā ceļa, bet viņi jau n-to gadu garumā nevar ievilkt līniju, lai arī es esmu pārliecināts, ka lielākā daļa iedzīvotāju sev paķertu gan internetu, gan televīziju un tas nodrošinātu lattelecomam stabilu peļņu ilgtermiņā.

Link to comment
Share on other sites

Lol, visi šitie bitter lauķi, EVENING MADE LOL.

Man gandrīz neko nevajag. LTC pagaidām nav čakarējies, serviss labs (citreiz kaitina, ka jāgaida 3-5 dienas meistars - karoče vairāk vienības vajag, lai var vienas dienas laikā atbraukt), nets stabils, viss bļe ruļit.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Optiku jau lēnām ievieš , tam visam ir vajadzīgi Lieli līdzekli. Vēl lēnām palielinās ātrumu esošajam dsl pieslēgumam. Tā jau esam top5 pasaulē , bet lēnam augam. Cloud diska vieta liekas saistošs pakalpojums , ja pieeja ir gan caur applikācijas , gan caur weblogin arī uz mobile . Un protams viss jauki šancē arī uz win,mac,linux.

Epix mēs noteikti nerunājam mazo provaideru līmenī un ar mūsu piedāvāta pakalpojumu stabilitāti viss ir kārtībā :)

Edited by UrbanAstronaut
Link to comment
Share on other sites

man ir ltc, kaiminjam ir izzi, kuru es sad tad aiznemos, pings vinam arzemes ir daudz labaks kaa ltc :)

principa es ltc nelietotu, ja butu labaki varianti :gigi: urban skatos, ka tu tur kaut ko zini, samejie kaut kadus vadus te ievilka, uz busika bija kaut kas rakstits par optiku, bet nu nekas tads piedavajuma nav, vilka gadu atpakal, centraa :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...