rusty Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 kādam no jums nav savs, viegli pārnēsājams metināmais? un iemaņas to lietot? girbētu sarunāt kādu, kurš var atnākt un sametināt manam datorkrēslam kājas. man 4 no piecām nolūza nost, bet tā gludi un tīri - tāka var pielikt atpakaļ. protams var sarunāt kādu simbolisku samaksu pa to visu. ja kas atrakstat pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nedzīvotu tu Rīgā, varētu tev ar elektrodu sametināt. Šaubos gan vai tu krēsla dēļ ceļosi uz Liepāju un atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Rusty, Tu kādu dienu mani nogalināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Ka var nolauzr 4 no 5 saprastu 1 vai 2, Ka tu to panaci gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 (edited) Ka var nolauzr 4 no 5 saprastu 1 vai 2, Ka tu to panaci gatavu Edited November 5, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nedzīvotu tu Rīgā, varētu tev ar elektrodu sametināt. Šaubos gan vai tu krēsla dēļ ceļosi uz Liepāju un atpakaļ ar elektrodu tu tur visu sadedzinasi jibim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Nu ar TIGu jau arī var, bet kamõn, gāzes balonu staipīt līdzi nevienam tak negribēsies. Anyway, ja tu esi Liepājā - varu tev sametināt, beigsim te offtopot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 nē...bij tā ka atluza viena. ai nu poh. tad otra..vēlāk trešā. bij jau jāsāk sēdēt tā dīvaini, jo bij palikušas tikai 2 pekas katra otrā pusē - kr4 tākā mūks uz baļķa balansēju. tagat atlūza arī viena no tām un tagat čist tikpant kā nevaru nosēdēt savā "krēslā" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Ja viņas ir alumīnija, tad neviens tev šeit visticamāk nevarēs sametināt. Ja parastas metāla, tad vnk paņem krēslu, iemet mašīnā un aizbrauc uz tuvāko auto servisu, pa kādiem 5-10ls sametinās Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 un 99% tas nav metals , bet sakausejums , un vins ir tik plans ka ar elektrodu tur nav ko darit , izdegs cauri , tikai at tigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 gribu redzēt ka tu to sakausējumu sametinasi nezinot kas tas ir pa sakausējumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Pasham agrāk bija ahuuns ādas krēsls, vēl tajos laikos kad no vācijas veda mēbeles. Iztrūkstošo kāju problēmu krēslam atrisinājām pieliekot pavisam citu pamatni pie ādas krēsla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Problem solved! Tev tur nekāda metināšana nelīdzēs, vienīgais variants izmantot dyversanta metodi, taisīt jaunu kāju no normāla, izturīga metāla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 man īsti tādām lietām nav laika. pirmkāt rīga tik dzīvoju kamēr mācos. štrumu man nekādu te nav, visi cēsīs. darbs un skola 5dienas nedēļā. takā īsti nav kad meklēt aizvitotāj pekas. biju pa to iedomājies, bt likās ka ticamāk bš atrast kādu ar kautkādu mtināmo..vai mošk lāpu? ar to nevarētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Pielodēt ielāpu jau drošs, ka var, bet tik pat labi ar bizona līmi vari pielīmēt, kalpos droši vien ne sevišķi sūdīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 cik tā līme maksā? un kur? varētu čist vel paķert kautkādas metāla plāksnītes lai vaiāk virsmas un tad vienkārši sagāst līmi virsu. izskats mani pārāk neuztrauc. esmu praktisks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Depo, K-rauta or w/e, meklē tādu, ar ko var metāla izstrādājumus līmēt kopā. Bison ir vienkārši iz prakses labākais šādu produktu ražotājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ebatj, ebatj kadu huinju jus te dzenat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Var meginat ar 2komponenteni salimet , bet 99 % ka neturess ! Es ieteikt panemt , lenkisus un mazinas musinas - salaist pa abam pusem un ar melno skocu paari - ta es salaboju datorkreslam ruckas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 da saņemas, kādas līmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Es no bērnības atceros, ka viss baigi labi līp ar siekalām. Vienlīdz labs ieteikums 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 sedi gulta taka es to daru un kreslu nevajadzes,ieliec bilde kur tev un kaa noluzis un izdomasim labako variantu, varbut tiesam var saskruvet ar kkadam regipsenem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now