Gariks Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 datubāzē tabulas neeksistē kaut kādas pahodu, tāpēc i errori. pamēģini normāli importēt sql tabulas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 uzinsteleeju peec shiis pamaaciibas http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5139&hl=apache nezinu nukes ielaadeeshanu. kas man MySQL tur jaakonfiguree? Datubaazee tabulas uzraadaas. besii arraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Un nobeigumā: Uzrakstits ir priekš cilvēkiem kuriem smadzenes ir "0", takā nekas nevar neizdoties! Un blje nerakstite savas problēmas, lasiet kaut 10000... reizes, līdz daleks un sanāks un ja tomēr nesanāk, tad tu esi p1d1njsh un tev nav lemts, jo man viss izdevās (~_ Kaa jau rakstija - tu esi 0 man vis ar pirmo reizi sanaca tikai nezinaju ka uz ftp servera dabut bet tas taa... pievers uzmaniibu tev nav lemts, jo man viss izdevās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 nepalaid muti siikais niikuli Atradies te -0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) nu kapec tev visulaiku kautkadi suudzi lec virsuu un neiet ? a man VISS gaja bez probleemaam ... LAI VISU LASA VEELREIZ!!!! ps. lol atkal sa4akareeji... IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'norkizz'@'localhost' (using password: YES) (Line: 132 of \ips_kernel\class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned SQL error: Access denied for user 'norkizz'@'localhost' (using password: YES) SQL error code: Date: Monday 09th 2006f January 2006 10:03:34 PM We apologise for any inconvenience ja pat nejedz stulbu forumu sataisit ta ko jeedz? Edited January 9, 2006 by awp30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 uzinsteleeju peec shiis pamaaciibas http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5139&hl=apache nezinu nukes ielaadeeshanu. kas man MySQL tur jaakonfiguree? Datubaazee tabulas uzraadaas. besii arraa Negribu topicu no sākuma lasīt, taču domāju ka zinu kur problēma. Parasti visiem cms'iem klāt folderī (docs, sql, vai kaut kur tur) atrodas vai nu txt fails vai ari *.sql fails. Tur ir cods kuru vajag ielādēt datubāzē. Tb ieej savā phpmyadmin, atver to datubāzi kuru vajag, un tad import, izvēlies txt vai sql fails un ielādē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdx Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Negribu topicu no sākuma lasīt, taču domāju ka zinu kur problēma. Parasti visiem cms'iem klāt folderī (docs, sql, vai kaut kur tur) atrodas vai nu txt fails vai ari *.sql fails. Tur ir cods kuru vajag ielādēt datubāzē. Tb ieej savā phpmyadmin, atver to datubāzi kuru vajag, un tad import, izvēlies txt vai sql fails un ielādē. laba pamācība sanāca vis ar pirmo reizi!!! tikkai tagad sapratu ka ko es darisu ar to forumu!!! vai arī es isti līdz galam neesmu to lietu izpratis.. vai tad tur vēl kaut ko var darīt tādu interesantu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Viss man sanaaca Vaina nebija manii, bet gan pashaa IPB foruma failaa Novilku jau IPB 2.14 un viss kexaa Paldies Garikam par paliidziibu, centaas vismaz paliidzeet Kaads luudzu vareetu ielikt Latvieshu valodas tulkojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 kaapeec es esmu Root Admins nevis Administrators , savaa forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Neesu mēģinājis nevienu no jaunākajām IPB versijām, bet cik zinu, tad root admins ir augstāk stāvoša persona nekā administrators, jo nix sistēmās root ir super users, tb, visu adminu dievs (maybe kaut ko sameloju, bet tā šķiet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now