Jump to content
GIGN Forum

Maajas Lapa...

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Un nobeigumā:

Uzrakstits ir priekš cilvēkiem kuriem smadzenes ir "0", takā nekas nevar neizdoties! Un blje nerakstite savas problēmas, lasiet kaut 10000... reizes, līdz daleks un sanāks un ja tomēr nesanāk, tad tu esi p1d1njsh un tev nav lemts, jo man viss izdevās (~_x)

Kaa jau rakstija - tu esi 0 biggrin.gifsmiliez.de_2469.gif man vis ar pirmo reizi sanaca tikai nezinaju ka uz ftp servera dabut bet tas taa... biggrin.gif pievers uzmaniibu

tev nav lemts, jo man viss izdevās

nu kapec tev visulaiku kautkadi suudzi lec virsuu un neiet ? smiliez.de_2125.gif a man VISS gaja bez probleemaam smiliez.de_2428.gif ...

smiliez.de_2523.gif LAI VISU LASA VEELREIZ!!!!

ps. lol atkal sa4akareeji...

IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'norkizz'@'localhost' (using password: YES) (Line: 132 of \ips_kernel\class_db_mysql.php)

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

SQL error: Access denied for user 'norkizz'@'localhost' (using password: YES)

SQL error code:

Date: Monday 09th 2006f January 2006 10:03:34 PM

We apologise for any inconvenience

ja pat nejedz stulbu forumu sataisit ta ko jeedz? dry.gif

smiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2523.gif

Edited by awp30

uzinsteleeju peec shiis pamaaciibas http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=5139&hl=apache

nezinu nukes ielaadeeshanu. kas man MySQL tur jaakonfiguree?

Datubaazee tabulas uzraadaas.

besii arraa mad.gifmad.gifmad.gif

Negribu topicu no sākuma lasīt, taču domāju ka zinu kur problēma. Parasti visiem cms'iem klāt folderī (docs, sql, vai kaut kur tur) atrodas vai nu txt fails vai ari *.sql fails. Tur ir cods kuru vajag ielādēt datubāzē. Tb ieej savā phpmyadmin, atver to datubāzi kuru vajag, un tad import, izvēlies txt vai sql fails un ielādē.

Negribu topicu no sākuma lasīt, taču domāju ka zinu kur problēma. Parasti visiem cms'iem klāt folderī (docs, sql, vai kaut kur tur) atrodas vai nu txt fails vai ari *.sql fails. Tur ir cods kuru vajag ielādēt datubāzē. Tb ieej savā phpmyadmin, atver to datubāzi kuru vajag, un tad import, izvēlies txt vai sql fails un ielādē.

laba pamācība sanāca vis ar pirmo reizi!!!

tikkai tagad sapratu ka ko es darisu ar to forumu!!!

vai arī es isti līdz galam neesmu to lietu izpratis.. vai tad tur vēl kaut ko var darīt tādu interesantu??

Neesu mēģinājis nevienu no jaunākajām IPB versijām, bet cik zinu, tad root admins ir augstāk stāvoša persona nekā administrators, jo nix sistēmās root ir super users, tb, visu adminu dievs biggrin.gif (maybe kaut ko sameloju, bet tā šķiet)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...