brahhh Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Sveiki! Tātad jau pēdējos vakarus saskaros ar vienu un to pašu problēmu - ir darba dienas vakars, pēc plkst. 22 tauta sāk pazust. Nomainās mape uz kaut ko extrēmi lielu un cilvēki klīst prom vēl ātrāk. Noteikti ar to saskaras katrs admins, kam nav votes, ka gribi izdarīt kaut ko, bet diemžēl nevari. Tātad vēlētos palūgt iespēju, kaut uz pārbaudes laiku uzlikt votemap flagu, lai varētu uzturēt cilvēkus serverī. Atbalstītāji noteikti būs visi admini, kas spēlē pēc 22, vai vēlāk. Zinu, ka aksesu esmu saņēmis salīdzinoši nesen, bet kļūdas neesmu pieļāvis. ceru uz atbalstu. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Dzekam lauztas abas rokas, un pavada serverii...Taa jau arii ir, uzliekas liela oldschool mape, adminu serveriii nav , tauta saak izklist un serverii paliek paraak šķidrs...Lai jau tiek, savārīs sūdus noņems.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babydoll Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Atbalstu uz pārbaudes laiku, jo problēma tik tiešām ir tāda, ka darba dienas vakaros tauta nav tik daudz un admini ar votemap arī tā pamazāk darba dienas vakaros. Mans ierosinājums iedot votemap uz pārbaudes laiku - 3 mēnešiem, ja nebūs sūdzības par neadekvātām votēm no playeriem vai adminiem tad atstāt, bet ja šo 3 mēnešu laikā ir kaut viena sūdzība tad votemap nost un pusgadu nedrīkst pēc šī flaga jautāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Nekādu noilgumu nevajag - ja esi lohs, tad esi un tev nevajag voti. Zinu, ka šis jaunietis nav lohs un attiecīgo komandu spēs izmantot adekvāti. Atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 cik esmu sastapies ar brahh, likas tiri sakarigs un problemu nevaretu but es par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts