Goodbye Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Tātad esmu ievācies Rīgā, un kā jaunam studentam brīvā laika dofiga, varētu pastaigāt uz zālīti. Kr4 gribētu dzirdēt atsauksmes, par cenām un publiku, vēlamā vieta būtu Āgenskalns vai centrs. Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Šo sestdien ir "Esi aktīva Latvija", visas trenižieru zāles, kuras piedalās akcijā, ir par brīvu, vari iet un iečekot sev tīkamo. Tavos nosauktajos rajonos ir "Cityfitness", viņi arī piedāvā akcijas tieši šajā dienā. http://www.cityfitness.lv/lv/musu_jaunumi/6_oktobra_atverto_durvju_dienas_programma/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 Šo sestdien ir "Esi aktīva Latvija", visas trenižieru zāles, kuras piedalās akcijā, ir par brīvu, vari iet un iečekot sev tīkamo. Tavos nosauktajos rajonos ir "Cityfitness", viņi arī piedāvā akcijas tieši šajā dienā. http://www.cityfitne...enas_programma/ Jā, par to es lasīju. Nelaime vienīgi ir tā, ka sestdien es esmu atpakaļ savā pāķijā. Beztam, mani vairāk interesē tāds ikdienas viedoklis, no vienas dienas jau laikam grūti spriest par cilvēkiem, darbiniekiem un atmosfēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 esmu gājis tikai cityfitness, vilšanos nesagādāja. Ir viss, ko sirds vēlējās (ieskaitot džakuzi "Bowlero" centrā). Vienīgi, kas man mega besij, ir tas, ka pēc šādām akcijām uz vienu mēnesi ir mega daudz cilvēku. Reāli nav kur apgriezties, nāc kad gribi - rītā, vakarā - cilvēku būs daudz (Es visvairāk apmeklēju tieši Bowlero). Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Es staigāju uz Olimpisko centru, pie arēnas. Kā studentam 15ls uz mēnesi, +7Ls par pulksteni, ko iedos 1. reizē. Zāle, atmosfēra laba. Daudz skaistas meitenes nāk. haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Bowlero ir +/- ok zāle, bet cilvēku labākajos laikos daaahujaa Olimpijā arī ir cityfitness, agrāk gāju tur, bija diezgan ok. šaubos, vai baigi kaut kas ir mainījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now