Teilors Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Tēmas nosaukumā ir - laptop + wifi, jo domāju ka ar to ir saistīta mana problēma. Pateikšu jau iepriekš,ka jautājums nav par webiem (Jo zinu ka to neatbalstat šeit) bet gan konkrēti par ip adresēm un portiem. Lieta sekojoša - web + forums,stāv uz mana datora (laptops) un mājās ir wifi,so - kopā 3laptopi lieto wifi. Es nevaru sava laptopa ip adresei uztaisīt domeinu- varu,bet nevaru ne es caur viņu ieiet,ne arī kāds cits. Porti/forwardi/ip - priekš manis tā ir ķīniešu valoda,tāpēc paskaidrojat kā bērndārzniekam,kas man ir jādara,lai savam web varu uzlikt domeinu un lai viņam var pieslēgties arī citi cilvēki. Pats varu ieiet tikai caur localhost. Dzīvoju UK,tas tā. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Webiem ir 80 ports, kas ir defaultais. Izmantojot to vari iet www.lapa.lv, ja ir kāds cits ports, jāizmanto www.lapa.lv:ports, piemēram www.lapa.lv:81. Domēnu savā gadījumā piesaistīsi IP adresei. Cilvēki, kas tavā gadījumā iet uz www.lapa.lv tiek tikai līdz tavam rūterim, jo bez portu forwardinga viņš nezin, uz kuru datoru "pārsūtīt" apmeklētāju. Ja forwardēsi 80 portu uz to iekšējo IP adrese, kura ir datoram, kurā stāv lapa, viss notiks. Vēl var izmantot DMZ - nebūs jābakstās ar atsevišķiem portiem. Iekšējā IP adrese ir tā, kuru datoram piešķir rūteris. Pielikumā bilde, kā tas izskatītos uz mana rūtera: Edited September 27, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teilors Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 +/- iebraucu,bet kā man forwardēt tos portus? skatījos un lasīju pamācības,bet man iekš ipconfig deffoult getaway ir tukš un tālāk lai uzzinātu kāds man ir defoult getaway - atkal ķīnieši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 http://www.pcworld.com/article/243232/finding_your_router_s_ip_address.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teilors Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Liels paldies bet vēl neslēdzat ciet,līdzko būs brīvāks,tad izmēģināšu,ja nu kas vēl noeit griezi,tiešām paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now