lil-SlaYer Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 es nosvineeju jauno gadu pie draugiem .. laidaam gaisaa rakketes (viena rakkete pat uzlidoju uz kaiminnu jumta ) vispaar bija forssi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Es zinu kad es sagaidiju Jauno gadu jau paalis es saaaku dzert ap kaadiem 22.00 pm un taa rii vs aizgaajaa peectam atgaaju domaaju guleesu pardomaaju aizgaaju taalaak dzert peectam aizgaaju ar draugu paalii vazaaties un mees cepijaamies pie meiteneem ... (To man draugs izstaastija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 hmm ieedu rosolu, kuuku, padzeeru shampi.. izgaaju aaraa paluureet saluutu.. atnaacu maajaas, nevienu nevareeja sazvaniit... seedeeju istabaa, dzeeru shampi.. domaaju, ko lai dara.. tad mani kaads sazvaniija un izgaaju ar pazinjaam aaraa... mutere domaaja, ka gulju beigaas aizbraucaam uz centru un panjeemaam taksi uz vecmiilgraavi un aizbraucaam pie viena dzheka.. tuseejaam visu nakti.. no riita 9os biju maajaas.. nolikos guleet un mutere pat neuzzinaaja ka nebiju maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 bija plkst 23:55 iedzeeru 1sjamp.glpeec 5min gajaam uz majas jumta(3staavu) bija baigais veejs nevareeja piesjkilt pat seerkocinju...., bet skats no jumts bija labs. tad gajaam lejaa spridziinaat big-tigerus, kad jau viss saluuts bija beidzies svineeju Jelgavas raj. p\n "Brankas" uz 7majas jumta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now