RadicaL.LV Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Blin , biju panemis hostingu un apmaksa bija javeic ar paypal , okz apmaksaju , tas bija pagajuso mēnesi - so menesi skatos - vins automatiski ir nonemis nost 20 ls un hostings ir apmaksats kaut gan es neko nesmu apstiprinājis ! Ka lai atcel operaciju ? Fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Atcelt nekādīgi. Ja pats neskatījies kā teisīji maksājumu. Tur laikam bija kaut kas teikts par par ikmēneša maksājumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 blin , tā ir ka neizlasa visu lidz galam , blin - vot i iekritis esmu un kaut kadu automatisko reikinu apmaksu Vai tad paypal nav reikinu anulesana , blin tik krievu un anglu valoda viss ! Da psc jutos ka lohs , ka var uz ko tadu iekrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Nu es biju iekritis vēl stulbāk, spēlēju WoWu un biju uzlicis automātisko ikmēneša apmaksāšanu, ko es pamanīju pēc ~ 7 - 8 mēnešu nespēlēšanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 Nu es biju iekritis vēl stulbāk, spēlēju WoWu un biju uzlicis automātisko ikmēneša apmaksāšanu, ko es pamanīju pēc ~ 7 - 8 mēnešu nespēlēšanas Da man sis pats pasakums , tik taja majas lapa nebija nekadu fisku ateikties no maksajuma turpinašanas - tas paypal kaut kada fiška laikam , blee esmu tik dusmigs , rakstu tur visiem kam var ! Jutos ka idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) No maksājumu turpināšanas, majaslapās nemaz nevar atteikties - tas jādara paypalā. Šo naudu tu atpakaļ jau vairs nedabūsi, bet ja gribi atcelt nākotnes maksājumus, tad atver savu paypal profilu un ej uz History -> more filters -> subscriptions and agreements -> izvēlies vajadzīgo sadaļu un tur varēsi rediģēt/atcelt automātiskos maksājumus. Edited September 19, 2012 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 aga , paldies visu atcelu ! Un laikam pat dabusu naudu atpakal - jo hostings nāk preti un ir ar mieru atdot naudu , bet es jau iesniedzu paypala sudzibu uz naudas atgriešanu , kas atkal nosledz hostingam pieeju pie taa konta ! blin ka nejiet - tad nejiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now