Jump to content
GIGN Forum

Problēmas ar interneta savienojumu


Crazy Filmmaker
 Share

Recommended Posts

Tātad, lai uzskatāmāk parādītu, ielikšu ekrānšāviņu. Protams, tas nav ņemts no spēles, jo tad nevarētu saskatīt problēmu, bet lai jūs zinātu - tas izpaužas arī spēlējot.

Tātad, spēlējot spēli, vai galvenokārt lejupielādējot torrentu, internets uz aptuveni 15 sekundēm ''atslēdzas'', kad ir sasniegts maksimālais lejupielādes ātrums. Pirms pāris nedēļām nebija nekādu problēmu, un itkā nēesmu licis nekādus ātruma ierobežojumus. Uz portatīvā datora viss darbojas, bet uz personālā datora ir lūk šī problēma...

Izmantoju ''Vodafone Mobile Connect'' mobilo internetu

ng38nq94l9rspu7wl48e.jpg

Ceru, ka varēsiet palīdzēt...

Link to comment
Share on other sites

Vodafone mobile connect? viss jasna , zvani tiem pipukiem un saki problēmu. un neaizmirsti piemetināt , ka jau esi plānojis pāriet uz lattelekom , dēļ šīm problēmām. tad ātrāk viss notiks ;)

Vakar, parakņājos pa internetu, beigās izdomāju novilkt BitComet, qtorrenta vietā. Itkā nekādu problēmu vairs nebija - stabils ātrums un savienojums. Tagad sāku domāt, ka laikam qtorrents fonā kaut ko nelabu darīja. Tagad pamēģināšu kādu online spēli, un paskatīšos.

Bet nu jā, citu interneta pieslēgumu gribu jau sen, bet tā kā man bieži internetu vajag ārpus mājas, neko labāku nevaru atrast.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...