fandall Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 sveiki, izdomāju ka jānomaina vide no CS 1.6 uz CS.S un tā nu devos uz veco labo gign lai sadabūtu visus nepieciešamos failus, bet... Onkulis gign man ar lāpstu pa seju un prasa reģistrēties. Tas vēl nav viss- viņš man liek nodarboties ar ubagošanu ( ielūguma palūgšanu forumā ) lai es varētu reģistrēties... Nu, vai jūs varat iedomāties šito bezpreģelu? anyways, mjā- būtu pateicīgs ja kāds man atsūtītu ielūgumu ( [email protected] ) so... yeah Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 nosūtīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelcore Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 vai kads varetu man izpalidzet??gribas atkal uzspelet cs,bet nevaru atrast drosu lapu kur to varetu noladeet.vai kads vareetu ludzu atsutit ielugumu??e-pasts([email protected]) paldies jau ieprieks tam,kurs atsauksies un izpaliidzees:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Tādām lietām ir atbilstošs topiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Vispār afigeļi. Šitie slinkie muļķi bl*ģ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Vispār afigeļi. Šitie slinkie muļķi bl*ģ. Tagad iedomājies sevi svešā pilsētā/ēkā kur tev vajag kaut ko izdarīt, tur ir attiecīgas normas, par kurām tu nezini. Ai nu nahuj... nerakstīšu tālāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 (edited) Jā bet uzspiest uz vēl kādām foruma sadaļām uz apskatīties ir tik grūti. Tas pats, ja es dodos uz svešu pilsētu iečekoju kur kas atrodas ne jau uz dullu galvu dodos. pluss vēl saprotu pirmais kas uztaisīja topiku pajautāja, lai atsūta ielūgumu, bet pēc mirkļa jau nākamais posters arī to prasa. Tad jau sanāk varbūt, ka ielūgumu topiku jāpārcēl pie problēmām un risinājumiem, lai katrs jauniņais prasa šeit ielūgumu. PS. bor1ng negribi uzšaut kaut kur CS:GO? Edited October 5, 2012 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 PS. bor1ng negribi uzšaut kaut kur CS:GO? Es darbā vēl, un šodien diez vai sanāks. Rīt man gan brīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now