Jump to content
GIGN Forum

Reģistrācija

fandall
 Share

Recommended Posts

sveiki, izdomāju ka jānomaina vide no CS 1.6 uz CS.S un tā nu devos uz veco labo gign lai sadabūtu visus nepieciešamos failus, bet... Onkulis gign man ar lāpstu pa seju un prasa reģistrēties. Tas vēl nav viss- viņš man liek nodarboties ar ubagošanu ( ielūguma palūgšanu forumā ) lai es varētu reģistrēties... Nu, vai jūs varat iedomāties šito bezpreģelu? :D anyways, mjā- būtu pateicīgs ja kāds man atsūtītu ielūgumu ( [email protected] ) so... yeah :))

• 3 weeks later...

Vispār afigeļi. Šitie slinkie muļķi bl*ģ.

Tagad iedomājies sevi svešā pilsētā/ēkā kur tev vajag kaut ko izdarīt, tur ir attiecīgas normas, par kurām tu nezini. Ai nu nahuj... nerakstīšu tālāk...

Jā bet uzspiest uz vēl kādām foruma sadaļām uz apskatīties ir tik grūti. Tas pats, ja es dodos uz svešu pilsētu iečekoju kur kas atrodas ne jau uz dullu galvu dodos. pluss vēl saprotu pirmais kas uztaisīja topiku pajautāja, lai atsūta ielūgumu, bet pēc mirkļa jau nākamais posters arī to prasa. Tad jau sanāk varbūt, ka ielūgumu topiku jāpārcēl pie problēmām un risinājumiem, lai katrs jauniņais prasa šeit ielūgumu.

PS. bor1ng negribi uzšaut kaut kur CS:GO? :D

Edited by Print`Screen

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...