Jump to content
GIGN Forum

Dell Inspiron 1520 overheating problem!


NeoX
 Share

Recommended Posts

Ieķēru lētā gala padu testa, maksāja 10 Ls!

Pāris grādus noņēma, bet īpašas izmaiņas nebija, tādēļ aiznesu atpakaļ un saņēmu savu naudu ;D

Nedaudz bailes bija pūst ar komprespru, jo pašam mājās man nav un braukt uz benzīntanku būtu jocīgi, tādēļ cik varēju, izsūcu un tagad stāv uz 50 grādiem, kas manuprāt ir normāli!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Tas pats , skatos own3d'a video uzreiz pacelas lidz ¬65 gradiem. Speleju uz max grafiku kaut ko ir tad tie 80 gradi bet ne vairak pat kad bija reali karsti +30 ara.

Kad paradijas tas temperaturas saku googlot un bija dazhadi review par tiem DELL ka prieksh viniem tas ir normali.

Link to comment
Share on other sites

Ta ari ir! Tas viniem ir normali, jo pie temperaturas 45-50 cooleris vsp nestrada! Kad sak celties pari 50, iesledzas pirmais atrums, kad sasniedz 70, strada otrais atrums!

Es isti neesmu spelejis, bet es patesteju, kada ir temperatura! Mana gadijuma ir 70 gradi procim un matenei, videokarte nekarst! 70 gradi stabili! (medium grafikas)

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Yo gignieši, negribējās cept jaunu topiku, bet esmu atgriezies pie vecas problemas overhiitings lapsim. Iztiirit? Stipri šaubos, stāv uz kūlpada, vents kulpadam tīrs, viss čikinikekā, pūš, nu kkā pūš. 60 grādi pie nekādas slodzes, vienkārši ieslēgts. Ieteikumi? Drīzumā vācos prom no LV respektīvi gribētu iepriekš savest kārtībā savu mīluli :P

Dell inspiron 1520

yo

Link to comment
Share on other sites

Lapsis nekad nav bijis gulta, stav uz kulpada visu laiku. Negribas galigi skruveties :P Tadel domaju, maybe ir kadi softi or smth? Nezinu, nav nekadas nojausmas..

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...