COLE Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 Nu ja ne savaadaak, tad varbut taa mees tiksim skaidriibaa par GIGN servera tussa norises vietu. Par vietaam es vareetu nokomenteet taa: LIDO - var labi paeest, dzert daargi, paseedeet nez vai varees (cilveeku pluusma); Dzirnavas - principaa tas pats LIDO vien ir; Salmu krogs - tendeets uz paseedeeshanu, iedzershanu, var labi paeest (iemiiljota chata tussu vieta); Cita vieta - varbuut ir kaada labaaka vieta, par mees nezinam vai esam piemirsushi; Paljauties uz citu izveeli nav labaakais variants, bet ja nav citas izveeles.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 es iedomaajos kaa tas izskatiiesie - Cols (kursh spriezhot peec datiem vairs nav beerns ) un taad vesels barinjsh beernelju ......Cole buusi kaa teeva vietaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 17, 2003 Author Report Share Posted October 17, 2003 Njaa, taa jau laikam buus... dazhs iespeejams buus 15 gadus jaunaaks par mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 nuu man personiigi patiik dzirnavu alus pagrabs. Noseedies pie bunduliem, izbaudi alus smarzu, un tik suuti kausu pa kausam. (cik esmu tur bijis, nevienu latvieti komaa neesmu redzeejis), vieniigi reizeem muuzika nav taa pati labaakaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 muzons tur chista saks... bet tas shajaa reizee nebuutu tas galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 Kur visi tu es! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 blood - saak besiit........ no vienas puses lido ir daargi, bet tur vismaz ir daudz vietas un tajaa sestdienaa mums tur buus kur palikt.... nezinu par citurieni..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 a par kuru 6dienu iet runa?? vismaz gribetos nokonkretizeties ar datumiem.. bet man ar teoretiski poh kur iet... galvenais lai tauta buutu sakariiga.. (cerams ka ne kartejie tiinju bari kam veel hormonu veetras nav beigushaas... un saaks uzvesties kaa mezoni) bet nu ja jau cole uznemas teeva lomu ta jau gan buus vis bumbaas! lab lai iet tas Salmu Krogs!!!!! aiziet... tip savus kausus driixt nemt liidz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 19, 2003 Author Report Share Posted October 19, 2003 Runa iet par 6dienu - 25. oktobrii, tiekamies 14.00 vieta noraadiita manaa avataraa. Ja man izdosies aizsist vietas Salmu Krogaa, viss buus kulee, ja ne, nu tad pastaav rezerves varianti. BTW, galvenais, lai cilveeki buutu, bet vieta... cilveek izkraashnjo vietu, nevis vieta cilveekus. Man buutu vieglaak, ja zinaatu aptuvenu tusseetaaju skaitu, runa ir par 15-20 vai vairaak cilveekiem? P.S. Nekadu lomu es netaisos uznjemties. Ja kaads "beerns" taisiis meeslus, fiksi atraus kick, ban, upal- ochnulsja- gips... taa kaa, dziivosim draudziigi, dzersim ar meeru un netaisiisim bardakus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 /me sadzersies, metiis kausu Diesel'im, Diesel pielieksies un kauss traapiis das killa'm, vinjsh savukaart gribees atriebties un savu kartupelju porciju raidiis manaa virzienaa, nemanot lidojosho porciju Hainy pieies man priekshaa un das killa varees jusmot par ieguutu fragu. Tad beidzot COLE neizturees un gribees uzshaut das killa'm pa naasi - traapiis macho, sakaraa ar to ka macho buus apdzeeries un nerubiis kas notiek, iemaux ownage'm u.t.t. bet es seedeeshu malaa, strebshu kaarteejo alu un priecaashos par manis uzriikotu kung fu sceenu P.S. Kur var apskatiit pilnu patreizeejo aldarstrike 4empja daliibnieku saraxtu? (Tusa I mean ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 NU tad vso norunaats - 25. oktobrii pl. 14 00 Litrabola chempis iekss lido. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 beerni beerni.. jums veel ir iespeja pardomat.. jo ES AR BUUSHU.... .. cole gan jau viss buus oki doki.. traci mees netaisamies riikot.. (vismaz kroga ieksienee ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 ko tu te vari teelot teevu tomaatinj? rasslabsja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 ko juus mani te iekshaa jauciet, nebuus man nekaadu kartupelju un COLE netraapiis man ! =) nee litrabola 4empii jums viegli neies ja es tur buushu! ... dziivs pieraadiiijums bija tab apollo.lv tuss labs tad jau redzees kaa buus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 shaubos vai lido ar savaam cenaam kaukaads litrbols sanaaks... betnu aiziet jau var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted October 21, 2003 Report Share Posted October 21, 2003 uhh... pikjis baigais aizies tajaa Lido, bet nu ok - var aiziet un paskatiities uz frageru sejaam P.S. Piemineets tika aldarstrike nevis litrabols... un das killa cik zinaams me aldarstrikee salika tefi un matildi )) (Ogree) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 21, 2003 Author Report Share Posted October 21, 2003 Un tomeer... padomaajiet, vai LIDO ir labaakaa vieta muusu pasaakumam. Ja mees liidz Krata Lidinjam aizkulsimies un tur buus 40 min jaastaav rindaa lai tiktu pie viena alus kausa, sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 21, 2003 Report Share Posted October 21, 2003 nju es ar domaaju ka nav taa labaakaa doma. Vis labaak ejam uz kautkaaadu normaalu krogu kur nav 10000000 tauta. ME piemeeram uzticaas COLE tapee labpraat iessu kur vinjss domaa buus vislabaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 21, 2003 Report Share Posted October 21, 2003 nebuus jau sestdienaa 14:00 dienaa tur tik daudz tautas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted October 21, 2003 Report Share Posted October 21, 2003 Nu ok me ar uzticaas COLE (kaugan nepaziistu ) - galvenais lai aluz nemaxaa 1 ls un vairaak, jo mans biezais vecteevs veel maita ir pie dziiviibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Ko laikam uz Salmukrogu iesim alu dzert nez kursh alu kursh limpeni ,bet taka deretu svakties vismas redz kadu Kur Cole tur me Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 Ee, man te dzima jautaajiens. Sievu, draudzeni, girlfriendi arii kaads njem liidzi (pamaniiju Orc sarakstaa worma dzhusi)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 var var, tikai vareetu buut ka tai sievai/draudzenei vareetu nebuut iipashi interesanti.... (tipa tas uz pasha atbildiibu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 nax lido? daway uz to kaaturvinju-krogu, vismaz mieriigaak buus un leetaak arii... ceru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 nju ZB nahuj nobalsojussi tie kas nebrauc nah 22 balsis. tiem kas balso un nebrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts