PIONIERIS Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Esmu no tiem kam arī ir CS:GO beta key, bet esmu arii notiem kuriem ir AMD un tadelj dropojas fps un ir pašvaki ar fps,tad es dabuju šo te http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2876044 un vēlos uzināt no kāda gudrāka vai tas attiecās uz manīm, zinu savu versiju biosam , bet kur vinju updeitot un kā nezinu, looking for help, please:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Gaidi ar maisu kad kaads atbildees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Tā pamācība ir ja tev spēle visulaik crasho un nevar paspēlēt dēļ AMD mātesplates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Jebkaadi ieteikumi kaa palielinaat fps un dabuut taa lai nedropojas vairs, manam pc pec idejas butu javelk un nekas nav nojuudzies, tagad meginaasu iztiriit no sliktajaam lietaam ventilatoraa bet buuushu pateicigs par jebkadu svariigu INFO fps gamos, source un 1.6 vilka uz max;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now