Snapple Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 tātad problēma tāda kad es ieliku key ķip , un arī patchus salādēju , un kad es konektējos vienalga kādam serverim man rāda to laika un zem viņa kkādu keycode autorization , un ta paiet līdz izmet connection time out. kāds nevar palīzēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimfall Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Ja esi zadzis, tad tiksi tikai crackotajos serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snapple Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 esmu zadzis , bet tas pats ir arī crackotajos serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Tak nevajag šo krakot... Vnk install - ievadi kreiso key un aida uz Cracked, bet kauns tādas spēles nepirkt... 5 lati maksā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snapple Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 nu jā , tgd domāju aiziet uz balticdatas superneto un pastīties , ja būs ap kādi 6 ls tad varētu paņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 pavisu latviju jau sen ir webmoney un kiwi termināļi. 10 lasīšanas minūtes kaut kāda minecraft vietā tev atklās burvīgu krievu keyu pasauli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now