Jump to content
GIGN Forum

Cik Var ?

Impressive
 Share

Recommended Posts

Niks:JANČIKS

Datums: 20.07.2012

Laiks: 12:00

Karte:De_Dust2 / de_tuscan

Čīti: WH

links uz statiem : http://stats.gign.lv...nfo&player=1073

ico_zip.gif20120720-1201-de_tuscan.zip6.91 MB2012.07.20 12:01 ico_zip.gif20120720-1232-de_dust2.zip8.04 MB2012.07.20 12:32

Niks:JANČIKS

Datums: 24.07.2012

Laiks: 22:24

Karte:De_Cbble

Čīti: WH

links uz statiem : http://stats.gign.lv...nfo&player=1073

ico_zip.gif20120724-2224-de_cbble.zip 4.74 MB 2012.07.24 22:24

niks:JANČIKS

datums:10.08.2012.

laiks:17:40

karte:de_tuscan

čīti: sienu grubulētājs

Nesaprotu cik var piekasīties visās demkās sound,radars un luck.

Cik es sapratu tad maddn vienīgais skatijās demku,kur mani nobanoja.

Lūdzu apskatās vēl kāds kādu no demo.

Visp uzskatu,ja playerim nav tīri redzams wh tad demo jāskatas vsmz 3 adminiem lai banotu par wh

Kāpēc izvairies no sūdzibas rakstīšanas uzreiz?

http://cookie.gign.l...32-de_dust2.zip

šobrīd neskatīšos un nerakstīšu momentus, bet cik atceros bija vairāki momenti kur tu caur sienai izej ārā jau nomērķējis precīzi uz pretinieku un tad saproti, ka viņš ir aiz kastes. Vislabāk tas bija redzams kad tu A2 skrēji no T puses, izej A2 jau aiz stūra turi uz galvas, kad izej no stūra saproti ka tas ir aiz kastes un velc prom uzreiz. Tajā demkā, manuprāt, bija pārāk daudz tādi momenti, lai uzskatītu to par vienkāršu veiksmi.

p.s. ja kāds aministrātors vēlas momentus ar laikiem, tad būs jauzgaida.

Edited by maddn

6:40 A1 ej, 4 reizes šauj 4 reizes trāpi caur durvīm

9:00-9:20 ej A2 nobremze aizskrien atpakaļ (aiz durvum awp), pectam skrien atkal 2x šauj 2x trapi caur durvīm

10:40 šitais viss jocīgākais, par ko ari principa liku - A2 izej gana jocīgi un nomērķē caur kasti jau galvā, izej nomērķējis piebremzē kad saproti, ka aiz kastes.

12:40 ej A2 pavisam savadāk (neviena nav)

13:40 novelc merķi uz leju, īsi pirms paradas pretinieks (labi šitais tāds ļevijs moments)

19:40 neatceros, bet laiks pierakstīts.

Principā pa vidu izskatījās, ka nav wh, tādi momenti, kur varēji safragot un nesafragoji. Es iepriekš skatījos līdz a2 momentam, kas mani pārliecināja - noskatoties visu esmu palicis nedaudz šaubīgs.

Varētu palūgt kādu iemest "svaigu" aci.

6:40 - Redzu uz kuru pusi enrique aizskrien par wh tajā momentā piesieties visp nav kur.

9:00-9:20 - Viņu dzirdēt vareja ka šauj ar awp neatceros vai radarā varēja redzēt.

10:40 - Varēja redzēt pa šķirbu zem kastes ka tur ir kājas čalim.

12:40 - Tgd sāks piekasīties par to ka eju pa vietām kur nav neviena ?

13:40 - Šis nav nemaz moments

P.S Demku vairāk nevar nolādēt rakstu pēc tā,ko atceros pirms 2 nedēļām,kad skatījos

nav īsti korekti uzlikt banu un pēctam marinēt mēnesi līdz pazūd demo faili... ja neesat nonākuši līdz 100% pārliecībai par čītiem, tad banu vajadzētu novākt

edit:

doto banu novācu dēļ adminu nekompetences... nekur neapgalvoju, ka čīti nav bijuši, bet tā kā es vairs demo nevaru noskatīties, tad arī apgalvot, ka čīti ir nevaru

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...