AnkyVanGrunsven Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Tā kā neatradu sadaļu, kas būtu paredzēta CS 1.6 servera ieteikumiem, izveidoju striķi te. Es ļoti gribētu spēlēt regulāri GIGNa 1.6 serverī, bet ir viena lieta, kas mani maksimāli atbaida no servera - antidoubleduck plugins. Tapēc rodas jautājums - Vai tas tiešām ir nepiecišams un vai servera admini nevarētu pārdomāt tā noņemšanu? Es, personīgi, esmu pieradies "raustīties" spēlējot, un tā ir daļa no manas spēles stila. Es reāli doubleduckingam neredzu nekādu bonusu, ja neskaita, ka var redzēt pāri dažām kastēm(pretinieks tāpat redz kā tava galva raustās). Ja baidaties no spēlētājiem, kas nedzirdam slīdēs pa kartēm nenormālajso ātrumos, tad mierīgi var uzstādīt anti-gstrafe pluginu, kas šādu iespēju uzreiz likvidēs: http://forums.allied...ead.php?t=66741 Ceru uz atsaucību! Edited July 18, 2012 by AnkyVanGrunsven Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 CS neesmu labu laiku spēlējis, bet vismaz tad kad šāvu, šitie raustīkļi diezgan bieži pamanījās izvairīties no maniem HS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 lai viss paliek kā ir. grūtāk nošaut čelu ( it īpaši ar awp) ja viņš dducko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Nu skaidrs. Es vienkārši nevaru paspēlēt, jo esmu pieradis raustīties, un tas jau iestrādājies automātiski. Uzreiz kā paraustos, tā ātrums zūd līdz 0. Oficiālos turnīros šī raustīšanās nav aizliegta, tā kā uzskatu, ka šāda plugina pielietošana nevis palīdz uzlabot spēles gaitu, bet gan atvieglo to tiem, kuri(ceru ka nevienu neapvainošu) nevar trāpīt kādam ķobī. Ja jau lielākā daļa serveru mierīgi dzīvo bez šāda plugina, tas uzskatu, ka te ir tas pats vecais BHOP stāsts, kuru arī sākumā nīdēja ārā kā nezāli, jo tas apgrūtināja citiem trāpīt pa šādu lēkājošu mērķi. Edited July 18, 2012 by AnkyVanGrunsven Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 kļūdies gan, oficiālajos turnīros dd ir aizliegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkyVanGrunsven Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 kļūdies gan, oficiālajos turnīros dd ir aizliegts Nav gan. Nedrīkst izmantot skriptus, bet bind mwheelup +duck nu gan nav aizliegts, un to var leitot cik uziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Nu tad tik lieto. Dēļ viena kadra kurš redz ir pieradis "raustīties" tagad mums butu jamaina serveru politika? Aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 visu laiku ar šo brīnumu spēlēju - bind mwheelup +duck viss strādā normāli a paslīdēt tev gan nesanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts