worm Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Es domāju ka vajag arī uz aizmugures uzlikt [GIGN APPROVED] kā bija agrāk... attiecīgi cenas ir šādas: Rakstat man uz epastu ([email protected]) par krekliem līdz rītdienas ~ 16:00 1) 27€ - Modīgais T-Krekls 2) 24€ - Vīriešu Tank Top 3) 25€ - T-Krekls Premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Tātad līdz šodienas (05.08.2014) pulksten 16:00 pieņemu kreklu pasūtījumus... rakstat man uz epastu [email protected] savu vēlamo kreklu, izmēru un bildi ko gribas virsū. Piķi skaitīt uz: Adresāts: Kaspars Kučers Konts: LV67HABA0551011003752 Banka: Swedbank Tā kā kreklu izgatavošana var aizņemt no 1-3 dienām, tad pasūtījumu domāju veikt šodien. Ja kāds nevar šodien izdomāt, tad pasūtīt var arī pats 3dien vai 4dien... tikai ņemat vērā, ka ir risks nedabūt kreklu līdz 5dienai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 tā kā es redzu, ka daudzi gribētaji vēl nav izlēmuši, tad atliku sūtīšanu uz rītdienu... varat vēl fiksi izdomāt vai gribat kreklu un līdz rītdienas 10:00 man to paziņot Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 es ņemtu pedo kreklu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Info nodevu, buus viens kapteinits vairak paskauma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Vajag līdz piektdienai apdrukāt kreklu. Kas uz doto brīdi ir best price/performance? Sorry par necropostingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now