wOOzzY :P Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Tātad, nesen izdomāju no windows pāriet uz Linux, jo drīz skolā vesels gads būs jāmācas tieši par Linux un izdomāju gūt kaut kādas priekšzināšanas. Man ir uzlikt Fedora 17. Gribētu uzzināt kaut ko vairāk par interneta dalīšanu ar wifi palīdzību. Esmu izdarījis visu pēc šīs http://nims11.wordpress.com/2012/04/27/hostapd-the-linux-way-to-create-virtual-wifi-access-point/ pamācibas. LMT modemu izdodas nošārot, bet kabeli nē. Hotspots izveidojas un viņam var pieslēgties, bet neizveidojas savienojums ar internetu. Vai varētu pie vainas būt tas, ka man ir statiska ip adrese? Kā iespējams visu sataisīt? Ar windows 7 bija viegli, speciāli nāca talkā programma connectify, ar kuru viegli varēja panākt vēlamo rezūltātu, bet linux ir sarežģītāks. P.S man neder ad-hoc tipa šārošana, jo tad nevaru pieslēgties internetam ar telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ko? Šis ir spams, ko tu gribi? Labāk parādi pupus. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 jā , pupi tā ir štelle , lietas bīdas un briest daudz ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Mans aizmirsis, ka pupi izskatās, parādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jāņos redzēji, pietiks uz kādu laiku. Savādāk sanāks daudzsievība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now