326-agressive Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Gribu Dabut ACC, PUB serveri! 1. Niks- 326-agressive 2. Cik gadus speleju- jau 6 gadus 3. Biju par adminu, vaj nee? - Biju, 4 pedejos gadus biju static+ admin wos.lv serveros. (palamjos ar visiem, jo vieni debili tur< un jusu servers ir loti labs, tikaj te un speleju tagad) 4. Pieredze loti labi, skatishu plejeru- vispirms skatishana/ take screenshot / record demo, un tikaj ban, ja ir chiti, a katru dienu visos serveros spele 1000 chiteri, tapat ka gign.lv. 5. Plus plejeri loti grib majnit mapu, var jautat ar vote, then majniit !!! nepild misiju- slay. Un t.t, loti labi zinu admina tiesibas , un prasu jums acc ! Absolu, ka ne nazhelosiet ! + loti biezi nav adminu, bet ir citerri. tatad visa tauta ej prom, ka shodien bija ! Loti gajdu atbildes, uzreiz paldies + Loti daudz speleju diena, varu no 8 rita, lidz 12 vakara, vaj veel vajrak !!! Absolu , ka serveri bus stabilizacija, nebus citeru, visi buus apmierinati ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) keep dreaming. humors pirms miedziņa Edited June 21, 2012 by Mcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
326-agressive Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 Vecums- 18 gadi. Pieredze- 6 gadi. Nodarbosanas- stradaju par ofisa menedzheri, visu lajku aiz kompa, speleju kaut ko, vaj veel kaut ko ! Biju, 4 pedejos gadus biju static+ admin wos.lv serveros. (palamjos ar visiem, jo vieni debili tur< un jusu servers ir loti labs, tikaj te un speleju tagad) Pieredze loti labi, skatishu plejeru- vispirms skatishana/ take screenshot / record demo, un tikaj ban, ja ir chiti, a katru dienu visos serveros spele 1000 chiteri, tapat ka gign.lv. Plus plejeri loti grib majnit mapu, var jautat ar vote, then majniit !!! nepild misiju- slay. Un t.t, loti labi zinu admina tiesibas , un prasu jums acc ! Absolu, ka ne nazhelosiet ! + loti biezi nav adminu, bet ir citerri. tatad visa tauta ej prom, ka shodien bija ! Loti gajdu atbildes, uzreiz paldies + Loti daudz speleju diena, varu no 8 rita, lidz 12 vakara, vaj veel vajrak !!! Absolu , ka serveri bus stabilizacija, nebus citeru, visi buus apmierinati ! Geks, kas tev ne patiik ? Sporim esmu labaks par tevi admins 100 %, un plejers esmu labaaks 100 %. Tu bots, pat speleet nemaki davaj cw ? un pectam teiksi, keep dreaming. ok ? Es normalan cilveekiem prasu, ! Galveniem adminiem ! tev humors . Varam satikties ? Do koordinatus. uzzinasi kas ir jumors ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Man žēl to ofisu, kur tu strādā... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Vecums- 18 gadi. Pieredze- 6 gadi. Nodarbosanas- stradaju par ofisa menedzheri, visu lajku aiz kompa, speleju kaut ko, vaj veel kaut ko ! Biju, 4 pedejos gadus biju static+ admin wos.lv serveros. (palamjos ar visiem, jo vieni debili tur< un jusu servers ir loti labs, tikaj te un speleju tagad) Pieredze loti labi, skatishu plejeru- vispirms skatishana/ take screenshot / record demo, un tikaj ban, ja ir chiti, a katru dienu visos serveros spele 1000 chiteri, tapat ka gign.lv. Plus plejeri loti grib majnit mapu, var jautat ar vote, then majniit !!! nepild misiju- slay. Un t.t, loti labi zinu admina tiesibas , un prasu jums acc ! Absolu, ka ne nazhelosiet ! + loti biezi nav adminu, bet ir citerri. tatad visa tauta ej prom, ka shodien bija ! Loti gajdu atbildes, uzreiz paldies + Loti daudz speleju diena, varu no 8 rita, lidz 12 vakara, vaj veel vajrak !!! Absolu , ka serveri bus stabilizacija, nebus citeru, visi buus apmierinati ! Geks, kas tev ne patiik ? Sporim esmu labaks par tevi admins 100 %, un plejers esmu labaaks 100 %. Tu bots, pat speleet nemaki davaj cw ? un pectam teiksi, keep dreaming. ok ? Es normalan cilveekiem prasu, ! Galveniem adminiem ! tev humors . Varam satikties ? Do koordinatus. uzzinasi kas ir jumors ! maita krieva, es nesaprast ko tavs saka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ak dies.. tik tiešām 18? žēl tevis puis' žēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ak dies.. tik tiešām 18? žēl tevis puis' žēl.. un vinsh jau 18 gados par ofisa menedzeri straadaa, jept, cik aatri izsities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Labāk būtu pieteikumu rakstījis krievu valodā, bet vēl labāk būtu vispār nerakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 pieteikums vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Izskatās, ka džekam kādi ~15 gadi, bet ko zin, visādi brīnumi 18 gados arī ir Iespējams viņš cs office menedžeris 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Man žēl to ofisu, kur tu strādā... kapec? eljikaa tur visi tadi atmarozki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 kapec? eljikaa tur visi tadi atmarozki Pareizi, eļiks. Mūžīgais zeķu un pirdienu smakas mākonis pašā Vecrīgas sirdī. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 nu labak, lai vini sanak vienuviet nevis smird katraa stuurii pa vienam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Atraduši īsto vietu, kur spamot. Aiztaisa tak kāds ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Pasmējāmies, pietiks. taisu ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts