LoyC Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Tātad meklēju .NET programmētāju patstāvīgam darbam. Alga no 600-1100Ls mēnesī Ērts offiss Rīgā (Brīvības iela), ir pieejamas stāvvietas. CV sūtīt uz [email protected] Padodiet šo sludinājumu tālāk un ja spēsiet man atrast piemērotu cilvēku, kuru pieņems darbā, saņemsiet 200ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) aftora sūdc Padodiet šo sludinājumu tālāk un ja spēsiet man atrast piemērotu cilvēku,kuru pieņems darbā, saņemsiet 200ls. Edited May 25, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Par ko šeit bija jāsmejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Par ko šeit bija jāsmejas? okey, pieļausim, ka tu esi atradis kādu izredzēto, incanti, vai tu viņam pasniegtu šos 200 ls tik pat labi tu atrodi šo cilvēku, sapiķo viņam 50 ls (piem.) lai tur muti ciet un šeit ieraksti, ka esi atradis pats kkur citur un tā ir tikai viena no varbūtības teorejām GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Laikam pa dzīvi tevi kāds vienmēr mēģina apčakarēt. traki 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Laikam pa dzīvi tevi kāds vienmēr mēģina apčakarēt. traki pa lielam pat babajs nav meiģinājis, bet ne par to ir stāsts, iet runa par publikas naviumu, ja saporti, par ko runāju. jo vel vairāk - zinot GIGN.lv "publiku" - ja es neko neiedirstu, tad bez manīm, tas ir mani neskaitot, šajā topikā neviens neko neiedirstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 MW gan tu piedāvā 50ls. cūķis yugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Pareizi Yugi, gignā nopietnāka tauta apgrozās. Or not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Fyi es esmu yuga koleegjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) Fyi es esmu yuga koleegjis Nodod bučas and stuff. p.s. Yugis gan krāns, čista appist mēģina un 150 lvl kabatā iebāzt. Umņiks. Edited May 25, 2012 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Accenture par darbinieka atrašanu dod 800Ls par Senior Analyst un uz augšu, 400Ls par programmer un analyst programmer, 100Ls par trainee/programmer. Bet es jums saku - atrast šodien sakarīgus programmētājus ir praktiski nereāli. Reāli tas nozīmē, ka tev ir jāpārsola kompānijas piedāvājums (kurā viņš strādā) par 30% min. Loyc - piemet tai algai klāt 30% un mēs varam sākt runāt. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoyC Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 Ja tevi interesē, atmet cv un atnāc aprunāties. Gan jau ka par algu viskautko var sarunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Es butu gatavs i par 150Ls stradat, pie noteikuma, ka kads apmacitu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Es butu gatavs i par 150Ls stradat, pie noteikuma, ka kads apmacitu ^^ Jo programmēšana tieši ir tā joma, kur pietiek ar 2 nedēļu apmācībām. Tāpat kā neiroķiruģija. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now