mikis^ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 hello man te readies jautaajums.. kapec kad ieeju tf2 man lago textuuras un raada caurumus textuuraas, kaut gan esmu novilcis latest video drivers.. video karte man radeon mobility hd 4500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 (edited) btw reku buus screens : Edited May 23, 2012 by mikis^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Pamēģini Steam'ā uz TF2 uzspiest ar labo peles pogu Properties un tālāk Launch Options. Un tur ieraksti "-dxlevel 81" (protams bez pēdiņām). Ja nekas nemainās, tad man nav labāku risinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Pamēģini Steam'ā uz TF2 uzspiest ar labo peles pogu Properties un tālāk Launch Options. Un tur ieraksti "-dxlevel 81" (protams bez pēdiņām). Ja nekas nemainās, tad man nav labāku risinājumu. nepaliidz... man ir directx 11.. nevareetu buut probleema directxaa? varbuut sho meiginaat paarinstaleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 nepaliidz... man ir directx 11.. nevareetu buut probleema directxaa? varbuut sho meiginaat paarinstaleet? TF2 nemaz neatbalsta DX11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 TF2 nemaz neatbalsta DX11 Jaa bet man ir windows 7.. un veel taa probleema nav pazudusi un ir aktuaala man! Tas ka tu te gudri iedirsi, nepaliidzeeja man! Vispar ja man ir DX 11 zna4it es varu palaist jebkuru vecaaku dx, pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Jaa bet man ir windows 7.. un veel taa probleema nav pazudusi un ir aktuaala man! Tas ka tu te gudri iedirsi, nepaliidzeeja man! Vispar ja man ir DX 11 zna4it es varu palaist jebkuru vecaaku dx, pareizi? nu personīgi tas manu prāt neko "nemaina" pats ar W7 maucu un DX 11 ir un nekādi gļuki nemetas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Noņem cfg, paskaties, kas notiks, moš tavs/netavs konfigs nojauc tekstūras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 (edited) Karo4i interesanta lieta ir tada, ka gluko visvairaak jaunie weaponi , kas ir kraftojami... bet standarta weaponi mazaak, tobish pazuud mazaak textuuru firstperson (nu tjipa kad redzi kaadu ieroci tu turi atm) es visu esmu izmeiginaajis, nepaliidz :/ vienreiz parmetu draiverus, tadus pashus ati radeon hd 4500 (bez mobility) viss gaaja bez gljukiem tikliidz es uztaisiju restartu kompim vairs negaaja draiveri, meiginaaju veelreiz shos uzmest negaja, uzmetu atpakalj mobility draiverus viss iet kaa vajag.. tikliidz atduros pret kko jaunaaku kaut vai pret WoWu tajaa arii glukoja textuuras un citreiz pat chatu normaali nevareeja izlasiit... Edited June 9, 2012 by mikis^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Paskaties internetā vecākus draiverus, tos pašus mobility, kādas pāras versijas atpakaļ. Jaunākie draiveri nenozīmē, ka ir labākie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 Paskaties internetā vecākus draiverus, tos pašus mobility, kādas pāras versijas atpakaļ. Jaunākie draiveri nenozīmē, ka ir labākie. njaa nu buus vien jaapameklee... karo4i kad ieeju tikko speelee uz pirmajaam 2vaam sekundeem visu paraada kaa vajag pec tam paraadaas textuuraas caurumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Paskaties internetā vecākus draiverus, tos pašus mobility, kādas pāras versijas atpakaļ. Jaunākie draiveri nenozīmē, ka ir labākie. Paldies... viss iet kaa vajag! var TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now