Teddy Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Labi. ņemšu vērā tavu teikto, bet tāpat, sakārto savas domas galvā. lai nenonāktu pretrunās ar sevi(atkal). Ļoti ceru, ka saproti, ka Tu pašlaik neesi neko diži labāks par mani. Es mācot cilvēkus kā dzīvot, bet pats stāsti man, ko darīt.....Principā, tu visu šo gadu laikā esi centies tikai kādam pierādīt to, ka esi labāks par viņu Gadijumā nav piemeties kaut kāds attention whore sindroms? Pēc tavas ironiskā teksta, varu saprast to, ka tev ir ļoti švaka saprašana par medijiem kā tādu. Jo tev medijs asociējas noteikti ar tvnet un avīzi vai žurnalistiku kā tādu p.s. Latvijas medijiem ir ļoti vēl jāaug, ļoti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Pārdodu accountu ar Diablo 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Vecīt es vispār spēles nespēleju ,bet Diablo ir spēle ko spēlešu ar izņēmumu, jo pirms gadiem 8-10 biju iekšā D2 . Tu labāk tiešām pabeidz kkādas studijas un sāc dzīvē ko darīt , nevis šajā forumā citiem dzīvot mācīt P.S. To cik tālu tu dzīvē tiksi vai es redzēsim , bet uz doto brīdi es tev esmu par vairākiem apļiem priekšā Sūdu vari stumdīt tikai tu neko nedarot un gudri diršot Kamēr es necenšos gudri dirst , bet daru Tā ir būtiska atskirība starp mani un tevi. P.S. Novēlu veiksmi studijām Latvijā saistībā ar medijiem , varēsi LV medijos strādāt (ROFL) Izklausās pēc kārtējā "Вы все пидорасы, а я Д'артаньян" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Nu cik taalu esat tikusi? Es pats tikko piebeidzu solo inerno act 1. Otrajaa actaa visi oneshoto mani so much fun x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) http://www.own3d.tv/...Live/live/42146 Athene meegjini uzstaadit pasaules rekordu Diablo nosishanaa zem 2 min (inferno) edit : ok , vinsh uzstadiija pasaules rekordu Diablo nosishana (inferno) 1:23 Edited May 27, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 http://www.own3d.tv/...Live/live/42146 Athene meegjini uzstaadit pasaules rekordu Diablo nosishanaa zem 2 min (inferno) edit : ok , vinsh uzstadiija pasaules rekordu Diablo nosishana (inferno) 1:23 Protams, protams... Varbūt parādīsi kādu video vai rakstu? Viņš 6h garumā cinijā ar method tikko, kuri pirmie nositīs Diablo + viņi ~30min feiloja uz Diablo edits: sajaucu, domāju, ka multiplayerā Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 neesmu spēlējis spēles jau tā īsti pāris gadiņus (te ar kādu laiku nav sanācis rādīties), bet nujā, Diablo 3 garām palaist nevarēju, pārāk daudz laika senāk ar to pavadīts un pārāk ilgi D3 tika gaidīts. tā ka, ja kāds vecais buks grib kopā uzspēlēt, mans battle tags: Econometrica#286 mans laptops knapi vēlk spēli, ja parādās vairāki spēlētāji, tad viss dažreiz mēdz lagot šausmīgi un knapi ir spēlējams, bet ko lai dara, ja tik ilgi ir gaidīts, var arī paciest lagošanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Trollis paliek trollis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogurts Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Skatijos viņu live, kad tas notika, tāds drama queen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Bāc, šodien nopirku. 5 stundas nonstopā norukāju... Need get some sleep!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 5? 24h maratons, or no balwz tbh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Baigi vēlu nopirku. Paskaties posts 4:58 no rīta. Šodien varēs vairāk no savas dzīves patērēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ban1 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ja kādam intresē, Diablo III account varu pārdot savu vienojoties par samaksu. Zvanat uz mob 27130094. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Kaads otradien neveelas zelta maratonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 izej kampanju un negribesi vairs spelet sakuma sajutas ari bija labas, tagad ir tikai nozela. bet ja patikt tupa fermosana 24/7 tad patiks spele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now