kRi Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 iPadam arī var pierubīt, piemēram - http://www.zagg.com/accessories/zaggfolio-ipad-3-keyboard-case Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja blakus ir stacionārais - ērtāk ir kaut ko drukāt uz tā... Universitātē nezinu vai īpaši vajadzīgs būs, ne prezentāciju parādīt, ne exelī kaut ko sačinīt. Man Ipads guļ pie gultas un es pirms un pēc miega lasu viņā ziņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 iPadam arī var pierubīt, piemēram - http://www.zagg.com/...3-keyboard-case Ja, kaut ko tadu redzeju nesen akda zurnala. Tiesi iedomajos ka ari noderetu, tikai cik vins maksa? Un ka vinu piemeram atrast internetveikalos, zem kadam iericem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tajā pašā Zagg var nopirkt, sūta uz Latviju. Man bija pirmajam iPad tāda klava, beigās gan viņu pārdevu, jo iemācījos uz touchscreena tikpat ātri rakstīt Ar korpusu maksā 99 eiriki, dārgs palicis maita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Planšetē uztaisīt referātu/prezentāciju ir nāve. (tiesa gan man nav klaviatūras) Vienīgais kam universitātē tāds var noderēt - lai nav jāstaipa grāmatas. Ja mājās ir stacionārais, tad vēl var padomāt par planšeti. Kāpēc gan pats nepajautā, ko tad īsti viņa vēlas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Nopērc šo.... bet man nav ne jausmos ko viņš dara... Darba kolēģei tāds ir, bet šī feisbukā sēž no ši agregāta. Edited June 12, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jā, pareizi! Uzdāvini māsai Nintendo DS, kā boring saka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Iespējams slikta bilde... Bet ir tāds maziņš waio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now